REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Šiandien grupė "Sel" ypatingai nudžiugino savo skaitytojus - "Youtube" atsirado naujai įrašyta grupės daina "Ten kažkur giliai".

REKLAMA
REKLAMA

Po ketverius metus trukusio laukimo grupė šiemet taip pat pristatys ir savo naują albumą. Pirmieji naujausias dainas išgirs fanai Londone, vėliau albumas bus pristatytas Vilniuje, Kaune, Šiauliuose bei Klaipėdoje.

REKLAMA

„Naujausiu albumu esu labai patenkintas. Jame bus jau hitais tapę kūriniai „Aš žiūriu į tave pasauli“, su „Electronic I“ įrašyta daina „Lyja“, taip pat „Užmerkiu akis“ bei „Kam tu meldies“. Be jų bus dar devyni ką tik įrašyti kūriniai. Pagrindinis koncertas, kuriam skiriame daugiausiai jėgų, vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje, čia susirinks 20 tūkstančių gerbėjų. Šis koncertas, kaip ir pernai, bus filmuojamas vienos televizijos ir transliuojamas Naujųjų metų naktį. Tad tai, ką 20 tūkstančių „Sel“ gerbėjų patirs koncerto metu, vėliau eteryje pamatys maždaug du milijonai žmonių", - pasakoja Selas.

Kalbėdamas apie naują klausytojams pateiktą kūrinį "Ten kažkur giliai" atlikėjas žada staigmenų.

„Apie pačią dainą daug pasakoti nenoriu, tegu ji kalba pati už save. Visą informaciją apie ją rasite nusipirkę albumą. Tai bus mažas siurprizas“, - žada atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų