REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi klysta, tad ir įžymybės ne išimtis, rašo pagesix.com. Juk visi esame girdėję apie sekso skandalus, nepavykusius interviu, rasistinius pareiškimus, įvairius romanus ir išsišokimus. Štai visai neseniai grupės “One Direction” narys Liamas Pauyne’as atsiprašė dėl filmuotos medžiagos, kurioje du jo grupės nariai užfiksuoti rūkantys žolę, o Justinas Bieberis buvo priverstas atsiprašyti dėl rasistinio pajuokavimo.

REKLAMA
REKLAMA

O štai ir garsiausių atsiprašymų dešimtuko antroji dalis.

Pirmąją galite rasti ČIA.

6. Christianas Bale’as

Įžymybės neretai prisipažįsta, kad elgiasi netinkamai. Christianas Bale’as ne išimtis. Jam teko tai padaryti po to, kai buvo paviešintas įrašas, kuriame girdėti kaip C. Bale’as burnoja ant kolegos “Terminator Salvation” filmavimo aikštelėje.

REKLAMA

Aktorius atsiprašė Los Angeles radijo laidoje teigdamas, kad ta savaitė jam buvo labai prasta.

“Visiškai nesivaldžiau. Elgiausi kaip chuliganas. Gailiuosi dėl to. Esu aktorius ir iš tikrųjų nežinau, kaip teisingai tvarkyti su šiuo kino žvaigždės dalyku. Nėra nė vieno, kuriam būtų buvę sunkiau klausytis to įrašo nei man. Labiausiai mane paveikė tai, kad girdėjau daug žmonių sakančių, jog laikau save geresniu nei kiti. Tačiau tai visiška netiesa. Aš esu laimingas žmogus, todėl stengiuosi to nepamiršti ir dėti visas pastangas į tai, ką darau. Būtent dėl to kartais entuziazmas pakrypsta ne ta linkme, kuria turėtų”, - aiškino jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų