REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vakar, balandžio 30 d., šokių salionas “Studio 9” tapo naujų iššūkių ir atradimų vieta tiek muzikantams, tiek susirinkusiems stilingiems renginio svečiams, kurių tarpe netruko žinomų veidų. Kūrėjo R. Kalinkin užmanymas – pastatyti sceną klubo viduryje ir aplink ją suformuoti amfiteatrą žiūrovams – atvėrė galimybes būti šalia atlikėjų itin arti ir šokti aplink juos iš visų pusių.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlis “Open For More” – tai naujas startas naujoms atradimams ir patirtims. Jomis dalinasi renginio metu koncertavęs elektroninės muzikos duetas “Golden Parazyth”: “scena buvo pastatyta taip, kad aplink mus turėjo būti žmonės. Todėl nusprendėme groti vienas prieš kitą. Kaip kokie įsimylėjėliai. Labai patiko. Darėme tai pirmą kartą. Labai gera patirtis, nes galėjome gerai jausti ir suprasti vienas kitą. Nuo šiol stengsimės kuo daugiau taip koncertuoti”.

REKLAMA

Justinas Jarutis, “The Sneekers” vokalistas, tik nulipęs nuo scenos kalbėjo, jog jam tai irgi buvo visiškai nauji potyriai, kuriuos jau seniai norėjo pajusti stebėdamas “MTV Unplugged” specialiai rengiamus gyvos akustinės muzikos šou, kuomet žiūrovai studijoje yra labai arti muzikantų. “Viskas buvo taip intymu ir artima. Stovėti ant scenos, kuri yra iš visų pusių apsupta šokančiais žiūrovais – nepakartojamas jausmas”.

REKLAMA
REKLAMA

R. Kalinkin kurta scenografija visiškai pakeitė tradicinę saliono “Studio 9” erdvę. “Norėjau, kad šią erdvę renginio svečiai atrastų iš naujo. Tam specialiai apjungėme visas erdves: klubą, lodžiją ir terasą. Stengėmės lauką paversti vidumi, su jaukiu apšvietimu, baldais, augalais. Specialiai tam buvo panaudota per šimtas gaubtų lemputėms, aštuonis šimtai dėžių, per tris tūkstančius buteliukų ir net atgabentas žalias multis iš Malaizijos”, – atskleidė netradiciniais scenografiniais sprendimais garsėjantis kūrėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu įvyko ir “The Sneekers” muzikinio kūrinio “Green City Lights (Open For More)” versijos debiutas. Naujas vasaros hitas buvo itin šiltai priimtas stilingos renginio publikos, kuriems daugiau muzikinių naujovių pateikė ir grupė “Golden Parazyth”. Jų pasirodymo metu nuskambėjo daug naujų ir dar negirdėtų kūrinių, kuriuos muzikantai sukaupė per kelis metus ir dar nebuvo groję. “Mes jau pasiruošę vasarai ir jos metu vykstantiems festivaliams. Ši programa – tai ne tik kvietimas atrasti naujus mūsų muzikos skambesius, tai vasaros šauklys”, – sako Lietuvos festivalių pažibos, dueatas “Golden Parazyth”.

Pirmasis vakarėlis “Open for More” surengtas Sostinės klube “Studio 9”. Jį pristatė atsinaujinęs kokybiškos muzikos, vakarėlių ir naujų atradimų partneris “Tuborg”.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų