REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

9 uošvės ir anytos iš pragaro (II)

Kaip pakenkti žentui: gal užkelti automobilį ant stogo?

5. Anyta, kuri kartu su jaunavedžiais vyko į jų medaus mėnesį

5. Anyta, kuri kartu su jaunavedžiais vyko į jų medaus mėnesį

REKLAMA

Yra visiškai normalu, kad daugelis jaunų porų turi problemų su „naujaisiais tėvais“, bet paprastai jos neprasideda per jų medaus mėnesį. Tačiau italei Mariannai labai nepasisekė – jos anyta pasirodė jų povestuvinės kelionės į Prancūziją metu. Nuotaka nežinojo, ką suplanavo anyta, o pastaroji nė neketino į nieką reaguoti – ji atvyko į oro uostą ir, po visų įprastų procedūrų kartu su jaunaisiais įlipo į lėktuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Įsiutusi jaunoji savo vyro paprašė išsiųsti motiną namo, tačiau „mamos sūnelis“ atsisakė tai daryti teisindamasis sveikatos problemomis. 36 metų amžiaus moteris, praleidusi 3 savaites Prancūzijoje, padavė dokumentus skyryboms – jų priežastimi tapo jos vyro „perdėtas emocinis prisirišimas“ prie motinos.

REKLAMA

6. Uošvė, kuri dėl nesumokėtos skolos nemėgstamo žento automobilį užkėlė ant stogo terasos

Vienai kinei labai atsibodo nuolatiniai žento išsisukinėjimai nuo skolos mokėjimo, tad ji ėmėsi radikalių priemonių jį atvesti į protą. Wang Qui pasamdė kraną tam, kad jos žento mašina būtų užkelta ant jos namo terasos tam, jog jis nuspręstų grąžinti jai skolą.

Pasak ponios Wang, žentui investicijoms ji paskolino beveik pusė milijono juanių.

7. Uošvė, ištekėjusi už savo žento

Kai kurie vyrai iš tikrųjų mėgsta savo uošves, tačiau šis vyras nuėjo kur kas toliau. Praėjus dviems metams po žmonos mirties, vyras nusprendė susituokti su savo uošve.

REKLAMA
REKLAMA

Judaho Magarasadza‘o žmona Rozie Gopoza mirė 2008 metais ir jau po dviejų mėnesiu su juo apsigyveno jos motina. Teigiama, kad netrukus tarp jų užsimezgė romanas, o 2010 metais jie santykius sutvirtino santuoka. Supranta, kad ceremonija buvo gana slapta – šeimos iš abiejų pusių atsisakė duoti savo palaiminimą šiai santuokai.

Vyriškiui mirus jo uošvės-žmonos negandos nesibaigė. Šaltinių teigimu, moteriai nebuvo leista dalyvauti žento-vyro laidotuvėse, nes jo šeima pareiškė, kad nepripažįsta antrosios jo santuokos.

8. Anyta, kuriai už marčios žeminimą ir niekinimą nurodyta sumokėti 65 tūkst. dolerių

2006 metais Nottinghamo grafystės teismas nurodė, jog Dalbir Kaur Bhakar savo marčiai Gina Satvir Singh turi sumokėti 35 tūkst. svarų. G. S. Singh teigė, kad po 2002 metų lapkritį įvykusios jos sutartos santuokos su moters sūnumi Hardeepu Bhakaru, jai teko ilgus mėnesius kęsti anytos užgauliojimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak jaunos moters, anyta, kuri gyveno kartu su jaunavedžiais Rytiniame Londone, ją laikė tarsi kalinę – versdavo ryte keltis 6 val. 30 min. ir atlikti daugybę, pasak jos, būtinų darbų įskaitant ir tualeto plovimą su šepečiu. Ji teigė, kad anyta taip pat jai drausdavo lankytis sikų šventykloje, lankyti šeimą, o jos skambučiai buvo tikrinami. Merginą, nepaisant religinių prieštaravimų, taip pat privertė nusikirpti plaukus, neleido jai nuvykti pas gydytoją prasidėjus rankos infekcijai.

G. S. Singh su vyru išsiskyrė 2003 metais. Ji padavė savo buvusią anytą į teismą pagal 1997 metais persekiotojams atbaidytą priimtą teisės aktą (Apsaugos nuo priekabiavimo aktas). Manoma, kad tai buvo pirmas kartas, kai šis aktas buvo panaudotas tokiu atveju.

REKLAMA

9. Uošvė, kuri skambino svečiams ir melavo, kad vestuvės neįvyks

Vienas vyriškis laimėjo radijo paskelbtą konkursą, kuriame buvo renkama pati blogiausia uošvė. Pasak nelaimėlio, jo uošvė taip prieštaravo vestuvėms, kad likus vienai dienai iki jų paskambino visiems nuotakos svečiams (jaunoji nieko apie tai nežinojo) ir pranešė, kad vestuvės atšauktos. Ji aiškino, kad pora susipyko, o jaunikis sodinamas į kalėjimą. Taigi, į vestuves atvyko tik jaunikio svečiai. Tada motina savo besiruošiančiai tekėti dukrai pareiškė, kad taip tikriausiai nutiko todėl, kad visi nepritaria šiai santuokai...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų