REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013-ųjų skaitomiausieji: populiariausios metų naujienos apie Lietuvos įžymybes

Nuo aktoriaus V. Šapranausko netekties iki ištaigingų krepšininkų vestuvių

Artėjant Naujiesiems metams tradiciškai apžvelgiame ryškiausius praeinančių metų įvykius. Kokios naujienos iš Lietuvos įžymybių gyvenimo 2013-aisiais labiausiai domino Balsas.lt skaitytojus?

Artėjant Naujiesiems metams tradiciškai apžvelgiame ryškiausius praeinančių metų įvykius. Kokios naujienos iš Lietuvos įžymybių gyvenimo 2013-aisiais labiausiai domino Balsas.lt skaitytojus?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Deja, bet skaitomiausiomis metų naujienomis tapo dvi liūdnos žinios – populiariojo aktoriaus Vytauto Šapranausko pasitraukimas iš gyvenimo bei toks pat tragiškas kylančios pramogų pasaulio žvaigždutės Monikos Šalčiūtės mylimojo žingsnis.

REKLAMA

Tačiau pažvelgus į visą sąrašą tampa aišku, kad skaitytojus ne mažiau domina ir asmeniniai įžymybių gyvenimai – kas su kuo susituokė, kas išsiskyrė, o kas prakalbo apie buvusį sutuoktinį?

10. Šv. Jonų bažnyčioje susituokė S. Jasaitis ir O. Pikul

 

Liepos 19-ąją po kelerius metus trukusios draugystės aukso žiedus sumainė krepšininkas Simas Jasaitis ir dainininkė Oksana Pikul. Jaunikis prie bažnyčios atvyko kone pusvalandį prieš vestuves, o jaunoji gerokai vėlavo. Ją prie altoriaus atvedė Ukrainoje gyvenantis jos tėtis. Porą vestuvių proga sveikino būrys įžymybių: O. Pikul scenos kolegės, televizijos ir pramogų pasaulio atstovai bei aukštaūgiai S. Jasaičio draugai krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA

9. Abiturientės stilius gabiausių moksleivių apdovanojimuose: ar dera rodyti apnuogintą užpakaliuką?

Vilniaus rotušėje susirinko 130 gabiausių moksleivių, kurie iš brandos egzaminų gavo mažiausiai du 100-tukus. Jiems sostinės meras įteikė padėkos raštus. Oficialus renginy alsavo elegancija ir subtilumu, bet akis noromis nenoromis kliuvo už vienos abiturientės aprangos – mergina atėjo „pasipuošusi“ itin trumpais šortukais, kurie atidengė nemažą dalį užpakalio.

8. R. Ščiogolevaitė rusiškai nusikeikė tiesioginiame eteryje

TV3 projekto „X Faktorius“ komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė tiesioginiame eteryje nekukliai rusiškai nusikeikė. Atlikėja lipo į sceną atsisveikinti su iškritusiu savo mokiniu Dovydu ir užmynė ant savo ilgos suknios. Tokį veiksmą palydėjo „N…ui“ ir burbėjimas, kad jai šiandien nesiseka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Natalija ir Danielius Bunkai jau nebegyvena kartu

 

Natalija Bunkė ir jos sutuoktinis Danielius Bunkus nebegyvena kartu. Nors pora susituokė vos prieš dvejus metus, gandai apie šeimyninę krizę sklandė jau kurį laiką. Rudenį pora patvirtino apie tai, kad suka skirtingais keliais, o galiausiai jų santuoka ir visai subyrėjo.

6. Atlikėja GJan apie „Pure Future 2013“: buvo siaubinga

Skandalu tapęs „Pure Future 2013“ renginys nemenkai supykdė ne tik žiūrovus, bet ir atlikėjus. Jaunoji Lietuvos žvaigždutė GJan turėjo pristatyti vokiečių super žvaigždes „Zombie Nation“, tačiau to nepadarė. Savo „Facebook“ paskyroje atlikėja apkaltino organizatorius nevykdžius įsipareigojimų ir tiesiog pradingus, o gerbėjų atsiprašė ir pažadėjo jiems surengti kitą pasirodymą.

REKLAMA

5. J. Valančiūnas slapta vedė mylimąją E. Ačaitę

Rugsėjo 27 d. krepšininkas Jonas Valančiūnas vedė savo mylimąją Eglę Ačaitę. Puota vyko šios Raseinių rajone esančios sodybos „Karpynė“ naktiniame klube. Vestuvės buvo slaptos. Apie jas žinojo tik patys artimiausi poros draugai.

4. N. Bunkė žada grįžti pas D. Zvonkų

Per pasirodymą viename sostinės bare tarp dainų „Pop Ladies“ merginos publikai komentavo apie jas spaudoje nuskambėjusias asmeniškas istorijas. Pasirodymui įpusėjus Natalija Bunkė pajuokavo, kad šįvakar ieško trečio vyro. „Jei nerasiu, tai grįšiu atgal pas pirmąjį. Zvonkus labai geras vyras“, – pareiškė dainininkė.

REKLAMA

3. Internautai spėlioja: ar komikas M. Katleris – homoseksualus?

Socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodžiusi nuotrauka sukėlė internautų spėliones apie vieno iš „Humoro klubo“ komikų Manto Katlerio seksualinę orientaciją. „Nesu aš homoseksualus. Nesu homoseksualių pakraipų. Nesakau, kad tai yra blogai, nesu nusiteikęs prieš gėjus, bet toks tikrai nesu“, – portalui Balsas.lt teigė M. Katleris.

2. Iš gyvenimo pasitraukė šokėjos M. Šalčiūtės mylimasis

Tūkstančiai gerbėjų, be perstojo žeriantys komplimentus, dalyvavimas grožio konkursuose ir televizijos projektuose – atrodo, kad gražuolei šokėjai Monikai Šalčiūtei viskas sekasi lyg sviestu patepta. Tačiau po šypsena mergina slepia sunkius išgyvenimus – dar vaikystėje ji neteko mamos, o rugsėjo mėnesį iš gyvenimo pasitraukė jos mylimasis.

1. Savo 55-ojo gimtadienio išvakarėse iš gyvenimo pasitraukė aktorius V. Šapranauskas

Balandžio 18-ąją Lietuvą apskriejo žinia, kad iš gyvenimo savo noru pasitraukė aktorius ir laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas. Kitą dieną, balandžio 19-ąją, jam būtų suėję penkiasdešimt penkeri metai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų