REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Istorija moko, kad nereikėtų kirsti vikingo kelio ir tuo labiau brautis į jo valdas. To tikriausiai nežinojo lapė, atėjusi į norvegiško miškinio katino Leono teritoriją. Katinui nepatiko prie jo šeimininko šiukšliadėžių besiartinantis laukinis gyvūnas, todėl jis ėmė jį vytis, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Katino šeimininkė Evy Hind sugebėjo užfiksuoti momentą, kai jos augintiniui Leonui pasireiškė savininkiškas instinktas ir jis ėmė vaikytis lapę.

REKLAMA

Pasak moters, katinas visada buvo šiek tiek piktas ir irzlus – jis nevengė pakovoti už savo vietą ir parodyti nuotaikas.

„Leonas yra pūkuotas, o kai pasišiaušia, atrodo grėsmingai. Be to, tai nėra mažas kačiukas. Nors lapė buvo didesnė, ji greičiausiai nenorėjo kovos. O Leonas, kuris vos pasirodžius gyvūnui ėmė rodyti priešiškumo ženklus, buvo nusiteikęs labai karingai”, – šypsodamasi pasakojo E. Hind.

Leonas yra norvegiškas miškinis katinas, kurie žinomi dėl panašumo į liūtą ir ilgo kailio. Pats rūšies pavadinimas nurodo, kad jis yra prisitaikęs gyventi šaltuose Norvegijos užkampiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų