REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Kas antrą trečiadienį LNK televizijos žiūrovai tiesiogiai stebės didžiąją realybės šou „Šlovė ir turtai“ intrigą – išlikimo vakarą. Kas antrą savaitę vienas pinigų ir pripažinimo ištroškęs dalyvis liks nieko nepešęs ir nuleidęs galvą paliks „Šlovės ir turtų“ rezidenciją.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio serijoje įmantraus namo gyventojai vienas kitam dalino pliusus ir minusus, šiame šou pavadintus deimantais ir akmenimis. Daugiausiai akmenų sukrito į 22 metų kaunietės Vilmos Gecevičiūtės daržą. Dauguma dalyvių savo pasirinkimą motyvavo tuo, kad Vilma neturi talento, yra grubi ir veidmainė.

REKLAMA

Kas šį trečiadienio vakarą užims antrąją išlikimo kėdę ir galbūt visiems laikams paliks išsvajotąją žvaigždžių kalvę, nuspręs vienintelė šou dalyvaujanti įžymybė Marina Bui. Garsi blondinė iš konkurentų gavo daugiausiai deimantų – jie gyrė merginos vokalinius sugebėjimus, sakė, kad Marina – draugiška ir visai nepasikėlusi.

„Tie surinkti deimantai man – ir dovana, ir bausmė. Atrodo, gera, kai žmonės pagiria, tačiau man itin sunku priimti sprendimus, kurie gali daryti įtaką kitų žmonių likimui“, – prieš didįjį trečiadienio šou nerimavo Marina.

REKLAMA
REKLAMA

Praeityje žinoma skandalistė naujajame realybės šou rodosi itin sėkmingai. Iš pradžių konkurentai merginą kritikavo dėl plastinių operacijų ir perdėm seksualaus įvaizdžio. Tačiau vos po keleto dienų gyvenimo kartu jos adresu ėmė girdėtis vis daugiau ir daugiau komplimentų.

„Nenoriu su niekuo pyktis. Nesu tokia, kokią anksčiau mane aprašydavo spaudoje. Iš tikrųjų aš nuoširdus, paprastas žmogus. Todėl priimti blogus sprendimus man – itin sunku“.

Kurį konkurentą Marina pasodins ant išlikimo kėdės, sužinosite jau šį trečiadienio vakarą, 21 val. per pirmą tiesioginę realybės šou „Šlovė ir turtai“ transliacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų