REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Šlovė ir turtai“ – tai pirmas Lietuvos televizijų istorijoje realybės šou, kuris bus transliuojamas su N-14 ženklu. Tai – nežabotų aistrų kupinas šou, kuriame bus galima tapti garsiais, populiariais ir turtingais.

„Šlovė ir turtai“ – tai pirmas Lietuvos televizijų istorijoje realybės šou, kuris bus transliuojamas su N-14 ženklu. Tai – nežabotų aistrų kupinas šou, kuriame bus galima tapti garsiais, populiariais ir turtingais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šou nugalėtojui žadama ne tik šlovė, bet jis dovanų gaus ir įspūdingą prizą – net 50 tūkstančių litų.

REKLAMA

Penktadienį buvo praskleista paslapties širma – projekto rengėjai pademonstravo, kokiuose apartamentuose gyvens šou dalyviai bei atskleidė keletą intriguojančių detalių.

Realybės šou dalyviai apsigyvens prabangiame name sostinėje, kurio matomiausioje vietoje po stikliniu gaubtu spindės lagaminas su pinigais – viliojančiais 50 tūkstančių litų. Dalyvių tikslas – tapti ir garsiu, ir turtingu. Gal vienas iš jų naujo realybės šou metu gaus pasiūlymą vesti laidą? Gal taps dainininku?

REKLAMA
REKLAMA

Dėl šių galimybių varžysis ir buvusi „Olialia pupytė“ Marina Bui, po ilgos pertraukos pasiryžusi grįžti ir vėl užkariauti pramogų pasaulį. Jos konkurentėmis bus net keturios buvusios pretendentės į Radžio širdį – Daiva, Vilma, Nijolė ir Alma. Taip pat per šou pristatymą pasirodė ir dar keli, iki šiol nežinomi dalyviai – Dima, Monika, Edgaras ir Nerijus.

Naująjį realybės šou ves Gintarė Gurevičiūtė ir Tadas Rimgaila.

Akimirkos iš projekto pristatymo – nuotraukų galerijoje.

Vos įėjus į prabangius namus, kuriuose nuo šiol turtų ir šlovės trokštantys vaikinai ir merginos, būrį žurnalistų pasitiko G. Gurevičiūtė ir T. Rimgaila.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmiausia jie pristatė buvusią Radžio nuotaką Daivą, kuriai tądien kaip tik teko bausmė – namuose atlikti visus nemalonius darbus. „O gal jie virs maloniais!“, – koketiškai T. Rimgailai paprieštaravo mergina. Nubausta ji buvo už melą: pasirodo, go-go šokėja prisistačiusi Daiva šoka dar ir... viliotinius.

Už baro vyno taures pilstė iki šiol nematyti dalyviai „Tai mūsų barmenas Dima ir jo padėjėja Monika“, – pristatė vedėjai. O stiklinėje terasoje prie pagrindinio prizo, lagamino su 50 tūkst. litų, pozavo seksualioji Marina Bui.

REKLAMA

Pakilus į antrąjį aukštą ir pravėrus vieno miegamojo duris, ten lovoje su tamsiaplaukiu Edgaru vartėsi Nijolė – dar viena buvusi pretendentė į Radžio širdį.

Einant toliau, pasigirdo dainos ir vandens pliuškenimas. Tai Kitos dvi iš ankstesnio šou jau žinomos merginos, Vilma ir Alma, vandenyje šėlo su Nerijumi.

Simboliškai pjaudami įspūdingą deimanto formos tortą, G. Gurevičiūtė ir T. Rimgaila žadėjo: „Duosim pradžią šitam, geriausiam visų laikų realybės šou, su N-14 ženklu!“

***

„Žurnalų viršeliai spindės dalyvių nuotraukomis, o jie ne tik gyvens kaip tikros žvaigždės, bet ir mokysis žvaigždėmis būti. Šou dalyviai bus vedami į žvaigždžių vakarėlius, jiems organizuojami susitikimai su garsenybėmis“, – intriguoja šou organizatoriai.

REKLAMA

Būsimos žvaigždės turi mokėti viską. Todėl realybės šou dalyviai nuolat gaus užduotis, kuriose galės tobulinti savo talentus. Naujo šou dalyvių laukia jau pasamdyti dainavimo, retorikos, vaidybos, šokio ir kitų sričių mokytojai. Užduočių ir pamokų metu realybės šou dalyviai nersis iš kalio, kad kuo labiau patiktų LNK žiūrovams, nes nugalėtoją rinks jie.

„Kelias į šlovę kartu su konkurentais nebus lengvas. Kaip nesuderinamų charakterių, skirtingos pasaulėžiūros žmonėms seksis gyventi viename name su viliojančiu prizu – 50 tūkstančių litų? Čia netrūks nei intrigų, nei rietenų, nei meilės trikampių, nei aistrų. Čia nebus tik vieno dalyko – cenzūros“, – tikina projekto kūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų