REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kokia per tris minutes užtarnautos šlovės kaina? „X Faktoriaus“ dievų – Rūtos Ščiogolevaitės, Sauliaus Prūsaičio, Sauliaus Urbonavičiaus ir Vytauto Šapranausko – akimirksniu užgimusi pagarba, iš proto besikraustanti minia vienoje didžiausių Šiaulių arenų ir keli tūkstančiai naujų gerbėjų socialiniame tinkle „Facebook“. Sekmadienio vakarą per TV3 savo super charizmatišką „x faktorių“ pademonstravusi muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyvė Viktorija Vyšniauskaitė įžūliai rėžia: „Atėjau parodyti, kaip gerai galima dainuoti... papais!“

REKLAMA
REKLAMA

Net prisistatydama ji maištauja: „Esu Vyšnia, nes mano pavardė – Vyšniauskaitė. Esu užprogramuota pergalei, nes mano vardas Viktorija – išvertus iš anglų kalbos tai reiškia „pergalė“. Pasirodo, maištinga septyniolikametė iš Vilniaus yra operos solisto Vaido Vyšniausko dukra. Jai paėmus į rankas mikrofoną ir uždainavus, iš karto pasidaro aišku, talentas – paveldėtas.

REKLAMA

„Entuziastinga, ryški, ieškanti naujovių, charizmatiška“ – tokiais epitetais save pristatanti Viktorija tik patvirtina žodžius užlipusi į „X Faktoriaus“ sceną. „Aš turiu savito žavesio, esu įdomi ir išsiskirianti. Talentinga, nes turiu įgimtą muzikalumą ir šarmingą balsą, kurį galiu pritaikyti įvairiems muzikos stiliams“, – pasitikėjimą savimi demonstruoja vilnietė.

Penktosios „X Faktoriaus“ transliacijos iš Šiaulių metu į tolesnį projekto etapą – kūrybinę stovyklą Druskininkuose – teisė patekti suteikta dar 12 dainininkų ir grupių: V. Vyšniauskaitei, Karolinai Juškaitei, Lidijai Manyč, Donatui Voveriui, Gulnaz Oksolai, Valerijai Mačytei, Dovydui Misiūnui, „Roxy 5“, Gabrielei Kazakauskaitei, Vaivai Gerasimovaitei, „VIG Roses“ ir Justui Ašmantui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų