REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįtikėtini dalykai, kurių tikriausiai nežinojote apie krūtis

Didžiausios krūtys pasaulyje

Didžiausios krūtinės savininkė 2009 metų pradžioje pateko į Gineso pasaulio rekordų knygą. Ji turi didžiausius pasaulyje implantus. Devynios operacijos ir daugiau nei 10 litrų silikono buvo panaudota jos krūtims patobulinti.

Taip pat verta paminėti, kad Norma Stitz turi didžiausią pasaulyje natūralią krūtinę.

REKLAMA
REKLAMA

Yra nevalstybinė organizacija, kuri kovoja už tai, kad moterys galėtų viešai vaikščioti pusnuogės

REKLAMA

GoTopless.org – JAV organizacija, kuri teigia, kad moterys turi tokias pat teises apsinuoginti krūtinę viešai, kaip ir vyrai. Jie dažnai rengia protesto akcijas, kur vaikšto apsinuoginę.

Kairė krūtis dažniausiai būna didesnė

Moterų krūtinės nėra vienodo dydžio ir dažniausiai kairė krūtinė būna didesnė. Tačiau dažniausiai skirtumas būna toks nežymus, kad Jūs niekada to nepastebėtumėte. Spenelių dydis taip pat skiriasi bei jie turi skirtingą kryptį.

REKLAMA
REKLAMA

Krūtys – pirmas dalykas, kurį pastebi vyrai

Nieko naujo čia nesužinojote. Velingtono Viktorijos universiteto (Naujoji Zelandija) tyrimas parodė, kad vyrai savo žvilgsnį pirmiausiai nukreipia į krūtis. Nėra čia ko gėdytis, nes kitas tyrimas parodė, kad kasdien žiūrėdami į krūtis bent minutę, vyrai gali pagerinti sveikatą bei pailginti gyvenimą 4–5 metais.

Vyrai gali žindyti

Tai labai retas atvejis, tačiau vyrai turi visas tam reikalingas liaukas, t.y. gali gaminti pieną. Laktacija vyrams gali prasidėti nuo gydymo hormonais pvz., gydant vėžį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anglija – didžiausių krūtų Europoje šalis

Triumph apatinio trikotažo gamintojo atlikta apklausa parodė, kad britės turi didžiausias krūtis Europoje. Daugiau negu pusė Didžiosios Britanijos moterų nešioja D dydžio liemenėles. Vokietija bei Olandija dalijasi 2 ir 3 vietas.

Italijos moterys turi mažiausią krūtinę Europoje, nes apie 68 % italių turi B dydžio krūtinę.

Vidutiniškai krūtys sveria po 450 g

Vidutiniškai sveria apie 0,5 kg. Kiekvienoje krūtyje yra  4–5 % kūno riebalų, o krūtų svoris prilygsta vidutiniškai 1% viso kūno svorio.

REKLAMA

Krūtys storėja

Sulaukusių 20 metų moterų krūtinė sudaryta iš riebalų, pieno liaukų bei kolageno – siūlo pavidalo baldymo, kuris palaiko formą. Tačiau senstant pieno liaukos bei kolagenas susitraukia ir jų vietą užima riebalai. Svorio prieaugis gali sukelti krūtų nukarimą.

Krūtų didinimas gali privesti prie savižudybės

Moterų su krūtų implantais nusižudymo tikimybė tris kart didesnė. Rizika auga palaipsniui. 2007 metų plastinės chirurgijos suvestinės parodė, kad yra tikimybė, jog koreliacijos nervų sistemoje kyla dėl silikono toksiškumo. Tuo labiau manoma, kad moterys, kurios pasiryžta krūtų operacijai, turi psichiatrinių problemų kurios ir gali tapti savižudybės priežastimi.

REKLAMA

Implantai gali išgelbėti gyvybę

Didelės krūtys stebuklingai išgelbėjo vieną izraelietę Libano antpuolio metu. Viskas įvyko, kuomet sprogo sviedinys ir skeveldra auką sužeidė į krutinę. Moteris prie keleriuss metus buvo pasidariusi krūtų didinimo operaciją ir tik tai ją išgelbėjo. Pacientė pasveiko, tačiau implantą teko pašalinti.

Krūtinės didinimas pirmauja JAV plastinių operacijų sąraše

Du milijonai JAV moterų turi krūtų implantus. Tai geidžiamiausia procedūra, kurios prašo moterys, nuėjusios pas savo chirurgą. Krūtų didinimas aplenkia liposakciją bei nosies operacijas. JAV moterys pradeda didintis, tobulinti krūtis sulaukusios vidutiniškai 34 metų.

Kinijoje ruošiami liemenėlių specialistai

Kinijoje galima gauti Liemenėlių studijų mokslinį laipsnį. Hong Kongo politechnikos universitetas moko, kaip kurti bei siūti liemenėles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų