REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuva, nors ir maža šalis, bet vis sugebanti pagarsėti įvairiose srityse, todėl nenuostabu, kad gražių moterų šalimi vadinama Lietuva gali pasigirti ne viena gražuole, tapusia pasaulinių prekinių ženklų veidu.

Lietuva, nors ir maža šalis, bet vis sugebanti pagarsėti įvairiose srityse, todėl nenuostabu, kad gražių moterų šalimi vadinama Lietuva gali pasigirti ne viena gražuole, tapusia pasaulinių prekinių ženklų veidu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

I. Stasiulevičiūtė„Elizabeth Arden“ kvepalų veidas Lietuvoje

Ieva Stasiulevičiūtė (nuotr. Organizatorių)Ieva Stasiulevičiūtė (nuotr. Organizatorių)

Televizijos laidų vedėja, grupės „ŠarkA“ narė, aktoriaus Vytauto Šapranausko mylimoji Ieva Stasiulevičiūtė tapo garsaus parfumerijos prekės ženklo „Elizabeth Arden“ dienų Lietuvoje ambasadore.

REKLAMA

Mergina teigė, kad šie kvepalai – vieni iš jos mėgstamiausių, paperkantys savo gaiviu ir švelniu aromatu.

E. Tvirbutaitėtarptautinių kompanijų veidas

Eglė Tvirbutaitė. Jurgita.lt nuotr. (nuotr. Balsas.lt)Eglė Tvirbutaitė. Jurgita.lt nuotr. (nuotr. Balsas.lt)

Mados pasaulyje jau ne pirmus metus skamba lietuviškas vardas. Vos tik pradėjusi modelio karjerą šiaulietė Eglė Tvirbutaitė atkreipė į save dėmesį ir skynė laurus.

Įkvepiančiu pavyzdžiu tapo bendradarbiavimas su tokiais pasaulinio lygio dizaineriais kaip Christian Dior, Givenchy, Christian Lacroix, Alexander McQueen, Sonia Rykiel ir Nina Ricci. Sėkmingai startavusi manekenė dirbo ir su „Dolce & Gabbana“, Jason Wu, „Herve Leger by Max Azria“. Ji dalyvavo „DKNY“, „Carven“, „Class Roberto Cavalli“ reklaminių kampanijų fotosesijose, taip pat fotografavosi žinomo prekės ženklo „United Colors of Benetton“ reklamoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vieną geriausių šalies manekenių taip pat galima išvysti vartant „Vogue“, „Elle“, „Velvet“, „Marie Claire“ žurnalų puslapius.

E. Vilkevičiūtė – „Calvin Klein“ veidas

Edita Vilkevičiūtė (nuotr. Organizatorių)Edita Vilkevičiūtė (nuotr. Organizatorių)

Viena geriausiai pasaulyje vertinamų lietuvių manekenių  – Edita Vilkevičiūtė tapo „Calvin Klein Eternity Aqua“ kvepalų ir „Calvin Klein Performance“ reklamos kampanijų veidu, o naujausias modelio darbas – „Calvin Klein“ 2012–2013 m. rudens/žiemos reklamos fotosesija, kurioje Edita pakeitė pačią įspūdingąją Larą Stone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J. Verseckaitė – „Adidas“ veidas

Jolanta Verseckaitė (nuotr. Organizatorių)Jolanta Verseckaitė (nuotr. Organizatorių)

Daugkartinė Lietuvos trišuolio čempionę Jolantą Verseckaitę pastebėjo prestižinė sporto prekių gamintoja „Adidas“.

Lietuvė drauge su Latvijos šokėja Liga Liberte ir Estijos bėgikėmis seserimis trynėmis Liina, Leila ir Lily Luik papildė „Adidas“ ambasadorių gretas ir tapo naujos 2012 m. rudens/žiemos kolekcijos veidais Baltijos šalyse.

A. Valentaitė – pretendentė tapti „Martini“ veidu

Asta Valentaitė (nuotr. Organizatorių)Asta Valentaitė (nuotr. Organizatorių)

Modelis, elito atstovė, stilistė Asta Valentaitė tapo ta laimingąja, kuri turės šansą tapti „Martini“ kompanijos veidu. Tokį sprendimą priėmė kompetentinga komisija, kurią sudarė Mantas Petruškevičius, Jolanta Sadauskienė, Egidijus Rainys, Aidas Puklevičius, Daiva Mališkienė su avalynės dizaineriu Christiano Louboutinu priešaky.

Pasiteiravus, kodėl, A. Valentaitės nuomone, būtent ji laimėjo šį konkursą, kaip vieną iš savo privalumų moteris paminėjo sukauptą įvairią patirtį: tiek modelio, tiek scenos, taip pat stiliaus pojūtį: „Atitinku modelio standartus, o pati esu subrendusi, 31 metų, tad ta patirtis tikrai duoda daug. Daug metų sukuosi mados pasaulyje, žinau, kaip save pateikti, kaip reikia atrodyti“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų