REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pupytė“ Oksana Pikul nepabūgo avantiūros ir šį penktadienį prisistatys naujame amplua Klaipėdos klube „Dr.Who“. Viešnios setas duos startą intriguojančiam renginių ciklui „Tonight I'm a DJ".

„Pupytė“ Oksana Pikul nepabūgo avantiūros ir šį penktadienį prisistatys naujame amplua Klaipėdos klube „Dr.Who“. Viešnios setas duos startą intriguojančiam renginių ciklui „Tonight I'm a DJ".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokių ir kituose TV projektuose dalyvaujančios įžymybės jau niekieno nestebina, tačiau vakarėlis, kurio muzika rūpinasi kviestinė žvaigždė, – naujovė mūsų platumose. Užsienyje didžėjaus profesijos jau spėjo paragauti visa garsenybių plejada – nuo Lady Gagos, Kim Kardashian iki Willo Smitho ir netgi princo Charleso. Kažin, ar verta gilintis į pasirodymų techninę pusę, tačiau sunku būtų paneigti faktą, kad susidomėjimas tokio pobūdžio projektais auga tarsi ant mielių.

REKLAMA

Gerbėjams džiūgaujant dėl galimybės išvysti savo numylėtinius “naujoje šviesoje„, netrūksta ir besisvaidančių kritikos strėlėmis skeptikų, tačiau „Tonight I'm a DJ“ viešnia O. Pikul nelinkusi daryti iš to dramos: „Neketinu nustumti daug metų dirbančių didžėjų, tikrai konkurencijos jiems nesukelsiu. Siūlyčiau visiems tiesiog atsipalaiduoti ir nusišypsoti. Juk vasara!“.

Šią savaitę Oksana praleido daugybę valandų stengdamasi įsigilinti į didžėjaus profesijos subtilybes su „Dr.Who“ rezidentu Justin Beat, tačiau tvirtino, kad pasitaikiusi proga verta pastangų. “Turbūt galėčiau sakyti, kad išsipildė mano vaikystės svajonė. Be abejonės, tai yra iššūkis, jaudinuosi ir labai noriu užvesti publiką. Džiaugiuosi, kad pasirodymas įvyks „Dr.Who“ klube, kurio scena man jau puikiai pažįstama. Tai, kad šiame klube teko nemažai koncertuoti, suteikia drąsos„, – tvirtino grupės “Naujosios pupytės“ lyderė.

REKLAMA
REKLAMA

O.Pikul penktadieniui ruoštis padedantis Justin Beat tvirtino, kad jo „studentė“ – darbšti ir pakiliai nusiteikusi. “Suprantama, reikia ne vienerių metų patirties siekiant užsitarnauti didžėjaus vardą, tačiau kodėl gi nepadovanojus sau ir kitiems teigiamų emocijų, progos savo gerbėjams geriau pažinti savo muzikinį skonį?", – samprotavo DJ Justin Beat. Jis tvirtino jau anksčiau atkreipęs dėmesį, kad O.Pikul vertina elektroninę šokių muziką ir vylėsi, kad penktadienio nakties sete pavyks sutalpinti atlikėjos mėgiamiausius hitus ir marias jos entuziazmo.

Klubo rezidento teigimu, vakarėlių ciklas ateityje neapsiribos vien kviestiniais šou verslo atstovais. „Galiu garantuoti, kad po “Tonight I'm a DJ„ vėliava bus galima išvysti ir politikų, ir žymių sportininkų“, – intrigavo Justin Beat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų