REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Abiturientams ir absolventams dabar užimtas metas, tačiau ne viena mergina turbūt jau pradėjo planuoti, kaip pasipuoš vienai iš didžiausių artėjančių švenčių – išleistuvėms.

Abiturientams ir absolventams dabar užimtas metas, tačiau ne viena mergina turbūt jau pradėjo planuoti, kaip pasipuoš vienai iš didžiausių artėjančių švenčių – išleistuvėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stilistai jau kelerius metus kartoja kelias pagrindines taisykles. Visų pirma, svarbiausia nepersistengti,  kad neatrodytumėt lyg į vestuves išsiruošusios pamergės. Verta rinktis vasara, jaunyste, spalvomis ir gėlėmis alsuojančias sukneles. Taip pat reiktų nepamiršti, kad tinkami klubui suknelių modeliai nedera oficialioje šventėje.

REKLAMA

Aksesuarai ir avalynė yra ne mažiau svarbi ansamblio dalis: juk per išleistuves norisi atrodyti tobulai nuo galvos iki kojų. Kokie bateliai madingi šiemet ir ką pasirinkti šiai ypatingai progai?

Dievinančioms aukštakulnius

Net jeigu ir visi pasaulio stilistai tvirtintų, kad avėti aukštakulnius visą dieną yra nelogiška, turbūt tai neatgrasytų dalies merginų noro pasipuošti tikrais „žudikais“.  Galų gale, kada, jeigu ne dabar?

REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną madingi bateliai ant įvairaus aukščio platformų, todėl net apsiavusios batelius su 12 centimetrų pakulne, galėsite itin grakščiai nueiti atsiimti diplomo ar atestato. Deichmann stilistai teigia, kad šiemet aktualios ne tik klasikinės, bet ir storos pakulnės. Tvirta pakulnė yra stilingas pasirinkimas, o ir batelių nesinorės kuo greičiau nusiauti, nes tokie modeliai yra gerokai patogesni.

Nesuklysite įsigijusios ir batelius atvira nosele, pabrėžiančius išpuoselėtą pedikiūrą. Svarbiausia, kad bateliai būtų žaismingi, net jeigu mėgstate klasiką. Taigi, ryžkitės ryškiai kelių spalvų avalynei, ypač jeigu planuojate rengtis kuklesnę ar pastelinių spalvų suknelę. Vaiskios, ryškios avalynės spalvos – viena pagrindinių artėjančios vasaros tendencijų. Prie tokios avalynės priderinusios tinkamų spalvų įdomius aksesuarus atrodysite jaunatviškai ir stilingai net be didelių investicijų į suknelę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktyvioms naujausių mados krypčių sekėjoms Deichmann stilistai rekomenduoja rinktis avalynę ir delninukę su lakuotomis detalėmis. Tokie bateliai atrodo išties puošniai ir originaliai.

Šėlsmui iki ryto – basutės ir balerinų tipo bateliai

Dailūs aukštakulniai dera oficialiai šventės daliai, tačiau šokiams iki ryto galima rinktis ir patogesnę avalynę. Vasarą prie suknelės gražiai atrodo universalūs balerinų tipo bateliai ar basutės paaukštinta pakulne. Deichmann stilistai atskleidžia, kad šiemet didžiausia naujiena – medienos ar kamščio imitacijos basučių platforma. Kaip ir bateliai, madingiausios basutės bei balerinų tipo bateliai yra ryškiaspalviai, derinamos įvairios medžiagos.

Svarbu, kad avalynė, kurią išsirinksite išleistuvėms, ne tik džiugintų akis dieną, bet ir leistų pasitikti rytą ne basomis. Nors, kita vertus, juk visada smagu laužyti taisykles!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų