REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

16 Vyriškų Tiesų apie Moteris, kurių Vyrai nemėgsta sakyti Joms į Akis, bet kurias Moterys privalo žinoti:

REKLAMA
REKLAMA

1.Mes niekados nepaliekame Moterų, su kuriomis mums Gera. Netgi Tas, su kuriomis Gera tik buvo – ne iš karto.

REKLAMA

2. Vyrai supranta Moteris du kartus prasčiau, nei norėtų. Bet du kartus geriau, nei Jums atrodo.

3. Dauguma Vyrų moka skalbti. Taip pat lyginti, valyti dulkes ir netgi kažką valgoma pasigaminti. Todėl Moterų pagalba kasdieniame ūkyje mums ne tiek būtina, kad vien dėl jos kęstume bambėjimą, zyzimą ir pastovius priekaištus.

4. Vyrai nebijo stiprių Moterų. Mums Jos tiesiog nepatinka, kaip ir Jums nepatinka silpni Vyrai. Tokie Vyrai ir Moterys nevisaverčiai, todėl lengvai randa vienas kitą: Stiprios Moters ir silpno Vyro pora – tai Taisyklė, o ne išimtis.

REKLAMA
REKLAMA

5. Pasaulyje maždaug 3,2 milijardo Moterų. Gražių ir seksualių jų tarpe daug daugiau, nei tarp Vyrų – protingų ir sėkmingų. Mes apie tai visados atsimename, kuomet iš Mūsų reikalauja daug, o duoda nedaug ir retai.

6. Vyras gali ilgai ir nesipriešindami pildyti visus Moters kaprizus. Kartais tai tiesiog smalsumas, norint patirti, ar Jūsų egoizmas turi ribas. Apibendrinę patirtį, darome struktūrinę pertvarką.

7. Tikrai ne visi Vyrai mano, kad Moterų apvalumai yra trūkumas. O su amžiumi apskritai vis mažiau kreipiame į tai dėmesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Kiekvieno Vyro požiūriu didžiausia Moters dorybė – Pasiekiamumas. Bet su sąlyga, kad tik Jam vienam. Atleiskite mums šį nenuoseklumą.

9. Vyrai ne akli ir mato Moterų neskustas kojas, spuogus ir nenudažytas plaukų šaknis. Tiesiog jeigu Mes rimtai Jumis domimės, į smulkmenas nekreipiame dėmesio.

10. Vyrai taip pat kartais tik iš pareigos mylisi su Moterimis. Tiesiog tam, kad Jūsų neįžeisti. Bet jeigu Moteris nutars gulti su Vyru į lovą tik tuomet, kai jaus poreikį, mes galime atsakyti tuo pačiu. Seksas tuomet taps labai neblogas, tik kiekvienam atskirai.

REKLAMA

11. Mes galime nueiti į šoną tiesiog sekundei pasidavę gamtos instinktui. Bet jeigu slepiame šį įvykį nuo Jūsų ir aplinkinių, vadinasi, mes tikrai nenorime Jūsų prarasti.

12. Vyrai nepavyduliauja tik tų Moterų, kurių nemyli. Nors savaime pavydas – dar ne meilės požymis.

13. Vyrai nenori žinoti, kokiais būdais Moterys santykiavo su savo Buvusiaisiais. Pavydas tame niekuo dėtas. Tiesiog Vyrų gera vaizduotė ir nuo tos akimirkos, kai Moteris pasidalins prisiminimais apie Buvusįjį, lovoje atsiras Trečias. Ne visi Vyrai mėgsta Grupinį Seksą.

REKLAMA

14. Iš tiesų Vyrams nelabai svarbu, kaip rengiasi jų Moterys. Jūs tai darote ne dėl Mūsų, o dėl tarpusavio Varžytuvių. Moterų tarpe yra sava hierarchija su Alfa, Beta ir Gama patelėmis, o išvaizda – būdas parodyti, kokią vietą hierarchijoje Moteris siekia užimti.

15. Ne visus Vyrus džiugina glotniai nuskusta Moters papilvė. Tokios Moterys tampa panašiomis į mažas mergaites, o daugumai Vyrų vaikai nekelia lytinio jaudulio. Lygiai mažai džiugina ir vešlios, susipynusios, džiunglės. Geriausia – tvarkingai prižiūrima pievelė.

16. Vyrai tiki Moterimis. Ypač tais atvejais, kai jos save nuoširdžiai keikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų