REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Angelina Jolie ir Billy Bob Thorntonas išsiskyrė prieš daug metų, tačiau iki dabar jie atsiliepia vienas apie kitą itin šiltai.

Angelina Jolie ir Billy Bob Thorntonas išsiskyrė prieš daug metų, tačiau iki dabar jie atsiliepia vienas apie kitą itin šiltai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą abipusių komplimentų priežastimi tapo biografinė B. B. Thorntono knyga „ The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts“, kuri greitu metu bus išleista. A. Jolie sutiko parašyti šiai knygai įvadą.

REKLAMA

Jame Holivudo gražuolė nepagailėjo gražių žodžių buvusiajam:

„Billy Bobas Thorntonas turi puikų humoro jausmą – jis gali priversti juoktis ką panorėjęs iki dieglių pilve. Be to, šis žmogus turi didelę gerą širdį“.

Taip pat aktorė pažymėjo B. B. Thorntono ekscentriškumą, už kurį ji jį ir pamilo:

„Būti su juo – tai tarsi susitikinėti su išprotėjusiu matematiku. Jis nuolat užsiėmęs apskaičiavimais ir prognozėmis“.

REKLAMA
REKLAMA

„Daugelis žmonių gali gyventi, ne kreipdami dėmesio į savo vidinį balsą. B. B. Thorntonas negali. Ir aš, kaip ir visi likusieji, kurie jį gerai pažįsta, myliu jį už tai. Aš įsitikinusi dėl vieno dalyko: be jo šis pasaulis būtų daug nuobodesnis“.

Manoma, kad B. B. Thorntonas turėjo dviprasmiškai pasijausti, skaitydamas šias eilutes, juk jis iki dabar gailisi, kad išsiskyrė su A. Jolie ir dėl to kaltina tik save:

„Mūsų santuoka buvo puiki, bet aš viską sugadinau, nes išsigandau. Man atrodė, kad aš nepakankamai geras, kad būčiau su Angie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai ir yra priežastis, dėl kurios mes išsiskyrėme, daugiau nieko. Mes niekada nejautėme vienas kitam neapykantos.

Ji iš gyvenimo norėjo vieno, aš – kito. Aš jaučiausi labai pažeidžiamas.“

Atitinkamą vaidmenį atliko ir visuomeninė nuomonė:

„Žmonės nuolat kalbėjo, kad aš nenusipelniau būti laimingas su tokia moterimi, kaip ji. Kai yra santykiai, nesvarbu, ar jūs įžymūs, ar ne, jūs jaučiate didelį spaudimą iš žmonių. Kai tik mes susituokėme, aš buvau įžymesnis už ją. O vėliau Angie tapo didele žvaigžde ir tai kaip mat atsispindėjo mūsų santykiuose.

Tačiau nepaisant nieko aktoriams pavyko išsaugoti draugiškus santykius ir jie moka gražiai prisiminti metus, praleistus drauge, kaip vienus geriausių savo gyvenime. O žiūrint į jų nuotrauką nesunku suprasti, kodėl jiems tai pavyksta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų