REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Internete pamačiusi mažo šunyčio, kurį žmonės rado konteineryje, nuotrauką, BTV Žinių vedėja Agnė Zacharevičienė neatsispyrė prašymui bent laikinai priglobti mažylį.

REKLAMA
REKLAMA

„Mažylis į mūsų namus atėjo neplanuotai - šiuo metu vyksta kova už jo gyvybę. Mergaitei dar tik 3 savaitėlės, bandome pastatyti ją ant kojų. Netikėtai pamačiau jos juodas liūdnas akis, žiūrinčias, atrodo, tiesiai į mane viename tinklapyje, kur buvo kone maldaujama nors laikinai priglausti mažąjį stebuklą, ištrauktą iš šiukšlių konteinerio kartu su savo broliukais. Po kelių minučių jau rinkau nurodytą numerį ir nepraėjus valandai jau laikiau ją ant rankų", - pasakojo A. Zacharevičienė.

REKLAMA

Pirmąją naktį viešosios įstaigos „Penkta koja„ darbuotoja į Agnės namus atvežė stiprinančių vaistų, nes tokie maži šunyčiai sunkiai išgyvena be mamos. Dabar A. Zacharevičienei tenka būti mama dar vienam mažyliui – kas 4-5 valandas keltis ir maitinti šuniuką iš buteliuko, leisti vaistus, keltis, kai girdi verkiant naktį. „Džiugina kiekviena išgyventa diena. Ji jau pradėjo tvirčiau vaikščioti, nes prieš tai griuvinėjo, bando urgzti, naktimis sapnuoja košmarus... Nesuprantu, kaip galima gyvybę niekinti ir paversti šiukšle“, - stebėjosi BTV Žinių vedėja.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dabar jos namuose netrūksta balučių. „Bet tai juk tik balutės.:) Mano vaikas pamilo ją iš pirmo žvilgsnio. Tiesa, katė labai įtariai žiūri į naują gyventoją,:) gal bijo konkurencijos. Kai sutvirtės, ieškosime šiai nuostabiai mažytei jaukių namų, kur bus mylima", - pasakojo A. Zacharevičienė.

Moteris prisipažįsta, kad jau dabar liūdi pagalvojusi, kad teks atsisveikinti su šia mažyle, tačiau pati jos auginti negali. „Dažnai išvažiuojame, vėlai grįžtame – šuniukui bus liūdna", - apgailestavo Agnė, prašydama atsiliepti norinčius priglausti žavią ir draugišką mažylę – jie gali rašyti laišką adresu [email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų