REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizija buvo įspėta už netinkamus ir nepilnamečiams blogą įtaką darančius vaizdus, parodytus šokių projekte „Šok su manimi“. Lietuvos radijo ir televizijos komisija nustatė, kad praėjusių metų lapkritį transliuotose TV3 laidose „Šok su manimi“ (2011-11-19, 26 d., 19 val.) buvo padaryta Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo pažeidimų.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 19 d. transliuotoje laidoje buvo palankiai vertinamas šokėjas, vaizduojantis narkotines medžiagas vartojantį personažą, jis buvo pateiktas kaip teigiamas, šaunus ir patrauklus moterims asmuo, o lapkričio 26 d. laidoje buvo vartojami nešvankūs posakiai bei rodomi nešvankūs gestai. Tokia informacija yra priskirtina neigiamą poveikį nepilnamečiams darančiai informacijai ir pagal įstatymą galėjo būti rodoma tik nuo 23 iki 6 val. ir žymima indeksu „S“, o ne „N-7“.

Už šiuos Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo 7 str. 2 d. 1 punkto pažeidimus kovo 21 d. komisija nusprendė skirti įspėjimą UAB „Tele-3“.

Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų