REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beprotiško populiarumo visame pasaulyje sulaukęs talentų šou „X Faktorius“ (The X Factor) į TV3 eterį įžengs naująjį rudens sezoną, tačiau projekto kūrėjai jau dabar intensyviai kibę į pasiruošimo darbus. Jau nuo rytojaus keturiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose keturias dienas iš eilės startuoja unikalių renginių serija – atvirų durų „X dienos“, kuriose laukiami visi, norintys prasiskinti kelią į didžiąją Europos muzikos sceną ir sulaukti pripažinimo Lietuvoje!

REKLAMA
REKLAMA

„X dienos“ jau rytoj, kovo 15-ąją, trečiadienį, atkeliaus į Klaipėdą, 16-ąją visų lauks Šiauliuose, 17 d. – Kaune, o 18 d., sekmadienį, įvyks Vilniuje. „X dienų“ dalyviai visuose keturiuose miestuose yra laukiami prekybos ir laisvalaikio centruose „Akropolis“ nuo 15.00 val.

REKLAMA

„X dienų“ metu „X Faktoriaus“ kūrėjai ieškos pačių dainingiausių – renginių metu įvyks pirmosios „X Faktoriaus“ dalyvių perklausos specialiose projekto erdvėse. Kiekvieno renginio išvakarėse naktiniame miestų danguje sužibės milžiniški net 100 metrų ilgio „iksų“ fejerverkai, o renginių dalyviai turės galimybę laimėti ypatingą „X Faktoriaus“ atributiką.

Renginio organizatoriai žada ir daugiau staigmenų – į keturiuose miestuose vyksiančius renginius bus įtraukti visi PPC „Akropolis“ centrų lankytojai – kiekviename mieste bus organizuojami momentiniai „flashmobai“, žadantys daugybę gerų emocijų jų dalyviams!

REKLAMA
REKLAMA

Atlydėjusiems palaikyti savo dainingus draugus tikrai nebus nuobodu – „X dienose“ koncertuoti norą pareiškė daugybė Lietuvoje puikiai žinomų dainininkų.

Klaipėdoje visiems „X dienų“ dalyviams koncertuos „Lietuvos talentų 2011“ nugalėtojas Marius Petrauskas, to paties projekto dalyvis ir merginų numylėtinis Petras Daunys, Jurijus Veklenka ir grupė „Kvinta“.

Šiauliuose prie šios dainininkų kompanijos prisijungs iš žiūrimiausio Lietuvoje televizijos projekto „Chorų karai“ jau iškritęs Saulės studentiškas choras su ansambliu „Kitava“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaune „X dienų“ dalyvius pasitiks vis dar „Chorų karų“ dalyvis Kauno raj. Božolė choras kartu su grupe „Rondo“, M. Petrauskas, „Kvinta“ ir grupė „Smile“.

Vilniuje dalyvių lauks didžiausia staigmena – „X dienose“ koncertuos jaunieji rokeriai „Sweetsalt“, M. Petrauskas, Beissoul, Dorotėja Kravčenkaitė, Kristina Radžiukynaitė ir grupė „Kvinta“.

„X dienos“ – ne vienintelė galimybė pademonstruoti savo dainavimo talentą. Visi, norintys dalyvauti „X Faktoriuje“, yra kviečiami pildyti dalyvio anketą adresu: www.tv3.lt/xfaktorius.

REKLAMA

Didžioji pasaulinės šlovės sulaukusio projekto „X Faktorius“ premjera TV3 žiūrovų laukia jau šį rudenį naujajame televizijos sezone. Atranką įveikusieji bus skirstomi į keturias grupes – vaikinai ir merginos iki 25-erių metų amžiaus ir nuo 25-erių, taip pat – muzikos grupės. Visas keturias grupes kuruos, dalyvius ruoš ir ugdys keturi pramogų verslo profesionalai, kurie ir bus projekto teisėjai. „X Faktorių“ laimės ne dainininkas, o komanda: teisėjas, atiduodantis visas savo jėgas, patirtį, idėjas, ir jo „užaugintas“ projekte ištobulėjęs dainininkas ar muzikos grupė.

Šis projektas it virusas per kelerius metus užkariavo kone visą pasaulį. Dabar – šansas Lietuvai! Unikalios „X dienos“ – jau kovo 15–18 dienomis Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune ir Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų