REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 8 dieną gyvai Kauno „Žalgirio“ arenoje ir tiesiogiai per TV3 nugriaudės Lietuvos muzikos pasaulio šventė – M.A.M.A. Beveik trijų valandų koncerte bus parodytas šiandieninis muzikos pjūvis. Įvairių žanrų atlikėjai, muzikantai jungiasi, kad sukurtų neprilygstamą šou. Antai hiphopo diasporos atstovai „Despotin' Fam“ scenoje pasirodys su visu orkestru.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikos apdovanojimų M.A.M.A. hiphopo grupės nominacijos geriausiųjų trejetuke susitiko „G&G Sindikatas“, „Dee&Kamy“ ir „Despotin' Fam“. Pastarųjų atstovas Vaiperis sako, kad taip ir turėjo būti: „Gal šiuo atveju to labai nesureikšminame, kadangi darbo buvo įdėta nemažai. Sveikoje muzikinėje rinkoje būtų natūralu tikėtis bent jau nominacijos“.

REKLAMA

Faktą, kad M.A.M.A. apdovanojimų scena ir tiesioginis televizijos eteris suteikia galimybę pasirodyti milžiniškai auditorijai, Vaiperis priima oriai. „Nežinau, gal mes šiek tiek kitais keliais ieškome savo klausytojo... Galima sakyti, jie patys pas mus ateina“, ‒ teigė jis.

Vis dėlto sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje hiphopo meistrai nusiteikę palikti įspūdį. „Mes praktiškai turime orkestrą... M.A.M.A. renginyje su mumis ant scenos bus 13 žmonių, neblogiau už Jimmy Savile šou pabaigas“, ‒ šypsojosi Vaiperis.

REKLAMA
REKLAMA

„Despotin' Fam“ narys svarstė, kad M.A.M.A. renginiui jie buvo pasiruošę dar vasarą ‒ tuomet su visu orkestru kaip tik rengė turą per festivalius. „Dabar paruošėme specialų muzikinį numerį iš geriausių gabalų kocertinių versijų“, ‒ atskleidė Vaiperis.

M.A.M.A. apdovanojimų scenoje taip pat koncertuos „Happyendless“, Marijonas Mikutavičius, Jazzu&Leon Somov, Mantas ir Ieva Narkutė, „LT United Women“, Kastytis Kerbedis, Vaidas Baumila, Donny Montell ir kiti. Apdovanojimų gerbėjai buriasi socialiniame tinklapyje „facebook“. Daugiau informacijos ‒ www.muzikosapdovanojimai.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų