REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jau seniai norėjau dalyvauti LNK „Žvaigždžių duetuose“, bet vis negaudavau kvietimo. O šiemet pakvietė ir labai labai apsidžiaugiau“, - sako kylanti žvaigždė, naujasis Lietuvos scenos atradimas atlikėja Liepa Mondeikaitė, nuo sausio 21-osios drauge su kitais atlikėjais pasirodysianti ilgiausiai rodomame ir populiariausiame muzikiniame šou Lietuvoje „Žvaigždžių duetai“.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos partneris – skandalinga pramogų pasaulio asmenybė, kol kas laikoma paslaptyje. „Galiu pasakyti tik tiek – jis įdomus savo pareiškimais ir pasisakymais, o mūsų muzikinis skonis sutampa 99 proc. Mes esame užsidegę nuversti daug kalnų „Žvaigždžių duetuose“, - sako Liepa.

REKLAMA

Pasak atlikėjos, jai smagu ir tai, kad pasirodys šeštajame „Žvaigždžių duetų“ sezone, kuriame dėl geriausiųjų vardo susikaus projekto laimėtojai ir stipriausi dalyviai – Deivis ir Renata, Mia ir Giedrius Leškevičius, Irūna ir Marius Jampolskis, Natalija Bunkė ir Cololo.

„Susikauti su šiais grandais – didelis iššūkis, jie labai stiprūs. O kuo sunkesnė kova, tuo įdomiau, - sako Liepa. – Mes neketiname jiems nusileisti“.

Pasak Liepos, dalyvavimas tokiame šou kaip „Žvaigždžių duetai“ priverčia iš esmės pasitempti. „Reikia perklausyti šimtus dainų, prisiminti geriausius kūrinius, išbandyti pačius įvairiausius“, - sako Liepa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų