REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano kuriamas personažas, prokurorė Asta, pačiame bylos nagrinėjimo įkarštyje įsimyli nusikaltėlį Dalių. Ji – dvilypė asmenybė: griežta darboholikė ir jausminga moteris", - savo heroję pristato naujoji „Pavogtos laimės 2“ aktorė Ieva Zelionkaitė. Anot aktorės, griežtas tonas ir disciplina jai nėra svetimos sąvokos, mat prieš gerus dešimt metų pati dirbo LR Vidaus tarnybos pirmajame pulke, nešiojo jaunesniosios puskarininkės antpečius ir vykdė kuopos vado nurodymus.

REKLAMA
REKLAMA

Nors aktorė gyvenime – emocionali asmenybė, ji puikiai įsijautė į šaltos bei griežtos moters amplua. Jai patinka vaidinti tokią moterį, kokia gyvenime nėra. Aktorė juokauja, kad realiame gyvenime, ji mielai taptų puikia virėja ar keliautoja, bet prokurore save sunkiai įsivaizduoja.

REKLAMA

Ieva giria savo partnerį aktorių Darių Petkevičių. „Dariaus nerimastinga natūra suteikia jo personažui žavesio, šalia to, jis – aktorius profesionalas, preciziškai atliekantis savo darbą.“  Paklausta, kaip reagavo jos vyras, žinomas režisierius Arvydas Lebeliūnas, sužinojęs, kad jai teko su Dariumi vaidinti intymias scenas, aktorė atsako: „Mano vyras - išmintingas žmogus. Pajuokaujam, patraukiam vienas kitą per dantį dėl tokių scenų, nors kas iš tiesų jo galvoje vyksta, aš taip ir nežinau. Ne pirmą dieną kartu gyvename, vienas kitą kažkiek pažįstame, žinom, kada pavydėti, o kada nėra tam pagrindo“, – šypsodamasi kalba aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė juokdamasi prisimena, kaip Daliaus personažą kuriančio Dariaus Petkevičiaus tekstas, filmavimo aikštelėje suimprovizuotas apie Astos batelius nejučia tapo seriale tęstiniu. Vienoje iš pirmųjų jų susitikimų scenų, Dalius užstoja jai kelią ir flirtuodamas neleidžia praeiti, Asta pasipiktinusi pasisiūlo peršauti jam koją ir paskubomis kerta pievą, nors pati avi aukštakulnius batelius. Aktorė atsimena, kaip bateliai tuo momentu juokingai smigo į žolę ir jai pačiai buvo sunku sulaikyti dėmesį ir vaidinti piktą prokurorę, o čia Dalius dar sušunka nueinančiai Astai “gražūs bateliai". Pasak Ievos, realiame gyvenime tik išimtinais atvejais avinčios aukštakulnius, toje scenoje Astos personažas juokingai atrodė ir tai aktoriui matyt natūraliai iššaukė tokią reakciją. Vėliau, kitose judviejų susitikimų scenose, Dalius vėl ne kartą paerzina Astą šia, atrodytų, visai nekalta „gražūs bateliai" fraze.

Ievai patinka dirbti su serialo komanda. Ji teigia, kad filmavimo aikštelėje vyrauja darbingos nuotaikos, niekada nebūna blogų emocijų. Aktorei imponuoja serialo režisieriai Inesa Kurklietytė ir Ramūnas Abukevičius. „Dirbti įdomu: režisuoja vyras ir moteris. Vyras situacijas režisuoja vienaip, mato vyriškomis akimis, o režisierė moteris vėlgi savaip vertina veikėjus, dramos vystymosi pateikimą. Tai serialą daro įdomesnį“, – teigia Ieva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų