REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Naujųjų per LNK prasidės ypatingas, jau šeštasis „Žvaigždžių duetų“ sezonas, kuriame dalyvaus visų metų „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai.

REKLAMA
REKLAMA

Viena pirmųjų prie „Duetų“ geriausiųjų komandos prisijungė trečiojo sezono Auksinių mikrofonų laimėtojų pora – vokalistė Mia ir LNK laidos „Abipus sienos“ vedėjas Giedrius Leškevičius.

REKLAMA

„Geriausia, kas man nutiko „Duetuose“ – tai Giedrius. Vien dėl jo dalyvauju šiame projekte. Giedrius man labai patinka kaip scenos partneris. Kiekvienam tokio linkėčiau. Po praėjusių „Duetų“ jis, manyčiau, iš mėgėjo tapo profesionalu ir tai mane labai džiugina“, - apie LNK laidų vedėją kalbėjo Mia. Pasibaigus projektui, dueto šlovė neišblėso – jiedu dar ilgai koncertavo po visą Lietuvą.

Giedrius taip pat negaili Miai komplimentų, ypač už tai, kad dainininkė priekabiai renkasi kūrinius ir turi išlavintą skonį.

REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvaujame šeštuosiuose „Duetuose“, nes norime prisiminti senus gerus laikus. Padarysime viską, kad atiduotume savo širdį žiūrovams. Dainuosime nuoširdžiai“, - sako Giedrius.

Mia nesitiki, kad judviejų su Giedrium pora antrąsyk galėtų laimėti Auksinius mikrofonus.

„Būtų neįdomu. Bet... norėtumėme!" – netikėtai prisipažįsta azartiška dainininkė.

„Konkurencija - žvėriška ir milžiniška. Nors mes visi ir esame draugai, kaip konkurentai vieni kitiems esame labai stiprūs“, - prisipažįsta Giedrius.

Šeštajame „Žvaigždžių duetų“ sezone dalyvaus daugelio sezonų laimėtojai, prizininkai, o jiems iššūkį mes naujokų poros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų