REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meilės horoskopas vienišiams ir turintiems antrąją pusę 11.28-12.04

AVINAS

Vienišiams

Ši savaitė palanki bendravimui ir kontaktų užmezgimui su naujais žmonėmis. Jums ir toliau gerai seksis meilės ir pinigų sferose, tik pasistenkite neįsivelti į rizikingas avantiūras. Savaitės viduryje susitelkite ties poilsiu ir kūryba. Seksualiniai impulsai jus užvaldys jau ketvirtadienį, todėl pasiruoškite audringam savaitgaliui.

REKLAMA
REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Jei tik norėsite, ši savaitė taps jūsų asmeninio ir socialinio augimo etapu. Santykiai su mylimuoju gali pasisukti nauja kryptimi jau savaitės viduryje. Tai tinkamas laikas paįvairinti jūsų gyvenimo būdą ir praskaidrinti rutiną. Penktadienį su antrąja puse pasimėgaukite nepaprastai skaniu maistu. Savaitgalis žada būti karštas ir audringas, drąsiai leiskitės į nuotykius ir priimkite iššūkius.

REKLAMA

JAUTIS

Vienišiams

Tai ypatingai kūrybinga savaitė, kurios pradžioje imsitės naujų projektų ir darbų. Jie jums leis turiningai praleisti laiką ir veržliai judėti į priekį. Kadangi Venera šią savaitę pasieks Skorpiono ženklą, nuo antradienio iki penktadienio būsite kontroliuojamas „karštų“ impulsų. Jums palankios dienos - šeštadienis ir sekmadienis. Jos žada naujas pažintis, kurios bus naudingos ne tik finansiškai, bet ir, tikėtina, įneš naujų spalvų į jūsų asmeninį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Venera yra meilės ir grožio deivė, kuri aplankys jus ir jūsų namus šią savaitę. Nenustebkite, jei ilgą laiką nesinorės išlįsti iš miegamojo, ypatingai ketvirtadienį ir penktadienį. Jei šiuo metu turite sunkumų su pinigais, savaitgalį neišlaidaukite, o pasigaminkite romantišką vakarienę namuose.

DVYNIAI

Vienišiams

Nuo pirmadienio teks rimtai dirbti ir bendrauti su įtakingais žmonėmis, tačiau jau trečiadienį, pajusite romantiškų nuotaikų antplūdį. Ketvirtadienis bus kupinas kūrybingų veiklų ir jaudinančių pokalbių. Savaitgalis žada naujas ir ilgalaikes pažintis, sekmadienį užsiimdami aktyvia veikla išnaudokite per visą savaitę susikaupusią energiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Nors savaitė gali prasidėti nesutarimais su antrąja puse, pasistenkite išlikti ramus ir nejaukius pokalbius išmainykite į mylimojo apkabinimus. Reikalai gerokai pasikeis ketvirtadienį ir penktadienį, būsite apimtas aistros, kuri jūsų neapleis iki pat savaitgalio galo. Sekmadienį iš savo partnerio galite sulaukti kažko ypatingo ir netikėto.

VĖŽYS

Vienišiams

Savaitės pradžioje būsite atviras pasiūlymams, užmegsite naujus kontaktus, jūsų draugų gretas papildys priešingos lyties atstovai. Nuo trečiadienio jausite nenumaldomą norą linksmintis, dėlto gali kilti nesklandumų darbe. Stenkitės įvykdyti užsibrėžtus įsipareigojimus. Savaitgalis bus lengvas ir atpalaiduojantis. Jaunas mėnulis žada naujus santykius, kurie gali užsimegzti net su kolega ar vadovu.

REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Jei praėjusią savaitę turėjote sunkumų bendraujant su savo partneriu, tai šią savaitę, sprendimų prieisite kur kas lengviau, o konfliktai išsispręs savaime. Namai ir buvimas su artimaisiais kaip niekada anksčiau teiks malonumą. Ketvirtadienį ir penktadienį būsite apimtas apmąstymų ko iš tiesų norite, bet jau savaitgalį užplūs noras keliauti, susikraukite lagaminus ir leiskitės su antrąja puse į kelionę.

LIŪTAS

Vienišiams

Jei praėjęs savaitgalis buvo audringas, tai pirmadienį norės ramybės ir poilsio. Tačiau neilgam - antradienį pajusite naujos energijos antplūdį, norėsis išbandyti itin rizikingus dalykus. Jūsų kūrybinė energija aukščiausiąjį tašką pasieks ketvirtadienį. Penktadienį galite sulaukti viliojančių pasiūlymų, kurių atsisakyti būtų nuodėmė. Galite tikėtis aistringo savaitgalio, ypatingai jei turite atkaklų gerbėją. Judviejų santykiai gali išsirutulioti į kai ką daugiau.

REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Pirmadienį busite užimti šeimyniniais ir buitiniai reikalais, kuriuos pamiršite tik savaitės vidury. Teks sutelkti dėmesį į darbinius reikalus, galbūt sulauksite painaus dalykinio pasiūlymo. Savaitgalį pamiršite viską, kas iki tol kėlė galvos skausmą. Pasimėgaukite vakariene su mylimu žmogumi arba leiskite sau nuvykti kur nors papramogauti.

MERGELĖ

Vienišiams

Mėnulis šią savaitę jums atneš neįtikėtiną populiarumą ir patrauklumą, taigi būkite pasiruošęs sulaukti priešingos lyties atstovų dėmesio. Būsite linkęs priimti padaužiškus iššūkius, norėsis lankytis triukšmingose vietose, koncertuose ir kituose renginiuose. Ketvirtadienį ir penktadienį galite sulaukti jūs dominančio žmogaus pasiūlymo. Penktadienį pasigaminkite vakarienę ir pakvieskite ką nors į svečius. Savaitgalis žada naują pažintį, kuri gali būti lemtinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Savaitės pradžia bus jauki - malonumą teiks bendravimas su mylimu žmogumi. Savo natūraliu žavesiu bei sąmojingumu pavyks pelnyti dėmesį ir būsite išskirtas iš kitų. Daugiau dėmesio skirkite romantiškiems pokalbiams ar vakarienei su antrąja puse. Savaitgalį geriausia praleisti namuose, mėgaukitės vienas kitu iki pat pirmadienio.

SVARSTYKLĖS

Vienišiams

Pirmojoje savaitės pusėje prireiks įkrauti savo "dvasines baterijas", kurių energiją iššvaistėte per ką tik praūžusį savaitgalį. Atmosfera keisis antradienį, vėl suspindėsite natūraliu žavesiu ir suprasite, kad priešingos lyties atstovai tam neabejingi. Penktadienį žadama finansinė sėkmė, o savaitgalį kelionė pas giminaičius ar susitikimas su kaimynystėje gyvenančiais draugais.

REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Pirmadienį galite susidurti su finansiniais sunkumais, todėl pasistenkite būti atsargus ir apdairiai planuoti didesnius pirkinius. Antradienį būsite apimtas romantiškų jausmų, neatsispirsite savo partnerio žavesiui. Ketvirtadienis ir penktadienis – geros dienos bendrauti su žmonėmis, pramogauti. Savaitgalį aplankykite artimuosius arba pakvieskite juos į svečius. Tai puikus metas suartėti su namiškiais.

SKORPIONAS

Vienišiams

Savaitės pradžia bus kupina bendravimo su žmonėmis, sutiksite naujų įdomių pašnekovų, galbūt tapsite kokio nors klubo nariu. Antradienį spinduliuosite žavesiu ir trauksite aplinkinius tarsi magnetas. Ketvirtadienį jūsų energija bus aukščiausiame taške, tad pasinaudokite ja tikslams ir planams įgyvendinti. Savaitgalį vėl būsite apimtas noro bendrauti, nenuostabu, jei negalėsite nė minutės išsėdėti namuose.

REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Venera šią savaitę bus jūsų ženkle, todėl spinduliuosite natūraliu žavesiu ir energija. Apskritai, savaitė palanki taisyti pašlijusius santykius, jūsų antroji pusė bus kaip niekada vieninga ir nuolanki, vargiai galės jums atsispirti ir prieštarauti. Patartina, atsipalaiduoti ir nevaržomai  mėgautis vienas kitu ištisą savaitę. Savaitgalis privers plačiau atverti piniginę ir galbūt perskaičiuoti sukauptus pinigus.

ŠAULYS

Vienišiams

Kai Saulė įžengs į jūsų ženklą, tapsite tikru amūru (arba šauliu), medžiosite priešingos lyties atstovus savo žvilgsniu ir tokios nuotaikos būsite lydimas iki pat ketvirtadienio. Antradienį būsite apsuptas draugų ir kolegų, bei romantiškai nusiteikusių gerbėjų. Trečiadienį greičiausiai išgirsite naujieną ar pasiūlymą iš žmogaus, kurio dėmesio seniai laukėte. Įpusėjus savaitei, sugrįžkite prie savaitės nebaigtų darbų, užbaikite juos, kad galėtumėte  nerūpestingai išnaudoti poilsiui skirtą savaitgalį. Sekmadienį, jaunas mėnulis pasieks jūsų ženklą – tai tinkamas metas atsipalaiduoti, atstatyti prarastas jėgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Tai labai labai užimta savaitė: turėsite daugybę neatidėliotinų susitikimų, galima ir dalykinė kelionė. Nenuogąstaukite, visame kame jūs lydės sėkmė, darbus pavyks nuveikti laiku, nesulauksite nei priekaištų, nei kritikos. Įpusėjus savaitei susikoncentruokite ties šeima, vaikais (žinoma, jei jų turite), susitikite su draugais. Nusimato linksmas savaitgalis, kurį lydės tiek kūniški malonumai, tiek ir pasilinksminimai draugų kompanijoje. Meilė ir šią savaitę bus jūsų „varomoji jėga“.

OŽIARAGIS

Vienišiams

Jei laukiate pokyčių asmeniniame gyvenime, ši savaitė žada ne vieną naują pažintį, o galbūt net aistringą romaną. Tikėtina, kad patrauksite kokio nors užsieniečio dėmesį. Savaitės viduryje "sužibėsite" savo intelektu ir sąmojingumu. Tikėtina, kad ketvirtadienį ar penktadienį slaptus jausmus atskleis senas pažįstamasis. Savaitgalį žvaigždės pataria praleisti namų aplinkoje, vengti triukšmingų vietų, pasikrauti dvasiškai.

REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Pirmomis savaitės dienomis atsiribokite nuo namų, apsilankykite kokiame nors renginyje, paskanaukite dar neragautų patiekalų, suplanuokite atostogas su šeima. Savaitės viduryje rimčiau atsižvelkite į darbus, tai jūsų šansas pasirodyti gerai prieš darbdavius ir kolegas. Ketvirtadienis ir penktadienis žada susitikimus su draugais, o po visų susitikimų, norėsis atsipalaiduoti mylimojo glėbyje.

VANDENIS

Vienišiams

Savaitės pradžioje būsite priverstas atsigauti pro ką tik audringai pralėkusio savaitgalio ir pasikrauti naujomis jėgomis. Kadangi meilės deivė Venera šią savaitę pasieks skorpiono ženklą, neliksite nepastebėtas ir jūs. Jausite romantiškos nuotaikos antplūdį, kuris dar labiau sustiprės penktadienį. Savaitgalis idealus laikas susitikimams su artimaisiais ar draugais, aptarti ateities planus, išsakyti viltis.

REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Šią savaitę tiek darbe, tiek šeimoje būsite tarsi po padidinamuoju stiklu. Atrodys, kad jūsų žingsniai akylai stebimi ir sekami. Vėliau šią savaitę tapsite lyderiu ir suprasite, kad jums tai patinka labiau, nei kada nors tikėjotės. Šeštadienis idealus susitikimams su draugais, o sekmadienis su antrąja puse. Palanku kurti ateities planus.

ŽUVYS

Vienišiams

Pirmomis savaitės dienomis būsite valdomas kūniškų instinktų, norėsis intymaus bendravimo, ilgėsitės šilumos ir švelnumo. Venkite dviprasmybių ir nesusipratimų, tai gali sukelti rimtus kivirčus su aplinkiniais. Ketvirtadienį ir penktadienį sutiksite naujų žmonių, kai kurie jų gali būti verti išskirtinio dėmesio. Savaitgalis - tarsi nauja pradžia, ypač palankus metas pasikelti reputaciją jus supančių žmonių akyse. Savaitgalį švytėsite natūraliu žavesiu.

REKLAMA
REKLAMA

Turintiems antrąją pusę

Antrąsias puses turintiems žuvų atstovams savaitės pradžia bus maloni ir turininga. Gerai seksis bendrauti su aplinkiniais, tapsite jų dėmesio centru. Ketvirtadienį ir penktadienį palankus metas aptarti šeimyninius ar buitinius reikalus su antrąja puse, išsispręs visi neaiškumai ir klaustukai. Savaitgalis - tarsi nauja pradžia, išnaudokite laiką ateities planams kurti. Drauge su savo partneriu atsiduokite meilės teikiamiems malonumams, pasidalykite svajonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų