REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgiausiai rodomas ir populiariausias muzikinis projektas Lietuvoje „Žvaigždžių duetai“ nuo Naujųjų metų su LNK žiūrovais sveikinsis jau šeštąjį sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Sunku įsivaizduoti dar kurį nors vieną projektą, kuriame būtų dalyvavę du šimtai dainininkų ir dainavimo entuziastų, projekte sudainavusių tūkstančius dainų.

REKLAMA

Projekto, kuriame gimsta žvaigždės, populiarumas neblėsta kasmet, nes kiekvieną sezoną „Žvaigždžių duetai“ grįžta atsinaujinę ir įkvėpę gaivaus oro.

Kitąmet LNK žiūrovų laukia neeilinis muzikinio projekto sezonas – laukia įtempta kova, nes dalyvauja žvaigždės, kurios per penkerius metus buvo arti pergalės ir  tos, kurios nugalėjo. Visi ateina įrodyti, kad yra patys geriausi.

Giedrius Leškevičius, Mia, Natalija Zvonkė, Marius Jampolskis, Irūna yra pasirengę ir vėl užlipti ant „Žvaigždžių duetų“ scenos lemiamam mūšiui.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujasis „Žvaigždžių duetų“ sezonas bus intriguojantis tuo, kad dalyvaus ryškiausios visų sezonų žvaigždės. Kai kurios sudarys naujus duetus ir vėl  stebins žiūrovus naujomis dainomis. Ne visos poros liks tokios pačios, nes kai kurios per projektą taip susidainavo, kad net nesikalba“, - projekto užkulinius atskleidžia  „Žvaigždžių duetus“ rengsiančios prodiuserių kompanijos „Tymdrym“ atstovė Laura Paukštė.

Tačiau duetai nebūtų duetai, jei žiūrovams nepateiktų iš kojų verčiančių staigmenų. Projekto senbuviams  iššūkį mes naujokai, kurie savo balsais bandys nustelbti auksinių, sidabrinių ir bronzinių mikrofonų laimėtojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žvaigždžių duetuose“ niekada netrūko netikėtumų – čia iššūkį uždainuoti įgyvendino verslininkai Irena Matijošaitienė,  Marius Gelažnikas, humoristas Valdas Vyžinis, sporto treneris Jean Claude Edorthas, erotikos modelis Jurgita Tvarijonaitė, aktorius Saulius Balandis, čempionas Vidmantas Urbonas, dizainerė Audronė Bunikienė ir daugelis kitų šalies įžymybių.

Inga Jankauskaitė yra prisipažinusi, kad jos žvaigždė įsižiebė būtent šiame projekte, pirmajame jo sezone, kai jiedu su Česlovu Gabaliu laimėjo sidabrinius mikrofonus. Renata Ražanauskienė, Giedrė Balutytė, Mantas Stonkus, Giedrius Arbačiauskas, Vitalijus Cololo  – jų balsus žiūrovai išgirdo būtent „Žvaigždžių duetų“ scenoje, o Vaidai Genytei, Agnei Armoškaitei ir kitiems atlikėjams šis projektas tapo tramplinu vėl grįžti į didžiąją sceną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų