REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo metu į koncertinį turą Anglijoje išvykę „KeyMono“ (eks „BrassBastardz) grupės nariai ruošiasi ypatingai svarbiam pasirodymui populiariame britų klube „The Big Chill House“, kuriame koncertuojantiems atlikėjams neretai būna atveriamos durys į „The Big Chill“ įrašų kompaniją ir „The Big Chill“ festivalį.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 11 dieną vyksiančiame koncerte lietuviai pasirodys kartu su nemažu britų elektroninės muzikos atlikėjų būriu, tarp kurių labiausiai laukiami – DJ Food, scenoje esantis jau 25 metus, Andrew Hung ir „Get People“. „KeyMono“ nariai atvirauja, kad koncerto metu „The Big Chill House“ klube reikia pasirodyti itin gerai, kadangi jų pasirodymą stebės „The Big Chill“ įrašų kompanijos žmonės ir kasmet virš 40 tūkst. žmonių suburiančio festivalio organizatoriai.

REKLAMA

„KeyMono“ (nuotr. grupės archyvo)„KeyMono“ (nuotr. grupės archyvo)

„Kitais metais „The Big Chill“ festivalyje pasirodys tokios žvaigždės kaip Kanye West, „Chemical Brothers“, „Empire Of The Sun“ ir daugiau nei šimtas kitų atlikėjų. Mums būtų garbė atsirasti šio festivalio atlikėjų sąraše šalia pasaulinių žvaigždžių,“ – pasakoja „KeyMono“ nariai.

Spalio pabaigoje į Londoną grįžusi grupė jau spėjo čia surengti keturis pasirodymus.  Koncertuodami „The Hawley Arms“ klube, kuris buvo tapęs mėgstamiausia Amy Winehouse lankymosi vieta ir dabar atrodo kaip jai skirtas muziejus, lietuviai prisidėjo prie britų TV ir radijo laidų vedėjos Izzy Lawrence organizuoto labdaros vakarėlio. Šis renginys buvo skirtas „War Child“ organizacijai, kuri padeda karo niokojamose šalyse gyvenantiems vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

„KeyMono“ (nuotr. grupės archyvo)„KeyMono“ (nuotr. grupės archyvo)

Kitame Londono klube „Cafe 1001“ po pasirodymo „KeyMono“ sulaukė pasiūlymo dirbti su britų renginių organizavimo agentūra „MusicBorn“. Lietuvių grupė sutiko bendradarbiauti, todėl nuo šiol   „KeyMono“ koncertų organizavimu Didžiojoje Britanijoje rūpinsis ir „MusicBorn“ agentūros žmonės.

Tačiau, pasak „KeyMono“ grupės narių, vienas pagrindinių šio koncertinio turo tikslų buvo ne tik naudingos pažintys, bet ir naujo grupės pavadinimo pristatymas. Spalio 17 dieną iš „BrassBastardz“ į „KeyMono“ virtusi grupė Londone gyvenančius gerbėjus su naujuoju vardu supažindino tik šio turo metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį koncertą Londone „KeyMono“ ketina surengti lapkričio 25 dieną.  Gruodžio pradžioje grupė trumpam grįš į Lietuvą, kur laukia naujo singlo pristatymas ir trečiojo albumo įrašinėjimo darbai.

Apie „KeyMono“

Grupę sudaro prodiuseris - multiinstrumentalistas Alvydas Mačiulskas, trimitininkas Aurimas Rimeikis, vokalistė Daiva Starinskaitė ir būgnininkas Marijus Aleksa. Nuo grupės egzistavimo pradžios buvo išleistos 4 vinilinės plokštelės, vardinė akinių nuo saulės kolekcija. 2010-aisias, po 8 metų darbo, pasirodė ilgai lauktas pirmasis grupės albumas „Waiting“. 2011 metais  grupė išleido antrąjį albumą „Synthezatorium“. Šiais metais pasauliniuose „The People's Music Awards“ apdovanojimuose grupės daina „Bubble In A Trouble“ laimėjo nominaciją geriausios šokių ir elektroninės muzikos kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų