REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausiais LNK laidos „Kažkas atsitiko“ duomenimis, Irma Jurgelevičiūtė vis dažniau lankosi  Londone nepaisydama to, jog yra kaltinima vagystėmis ir šiuo metu vyksta teismų maratonas. Šį faktą laidai „Kažkas atsitiko" patvirtino ir Irmos advokatas Vytautas Sirvydis.

REKLAMA
REKLAMA

Populiaraus Londono naktinio klubo „Raduga“ savininkai Maksas ir Kotryna patvirtino, kad Irma čia – iš tiesų dažnas svečias. Žvaigždė čia pramogauja ir koncertuoja lietuvių pamėgtuose klubuose ir restoranuose.

REKLAMA

Kartą Maksas ir Kotryną žvaigždę apgyvendino savo namuose. Irma į Londoną atvyko kaip tikra žvaigždė - su draugėmis ir asmenine kirpėja, kuri rūpinosi jos šukuosena. Maksas ir Kotryna Irmai stengėsi įtikti visais įmanomais būdais, tačiau tai padaryti nebuvo paprasta...

„Mes stengiamės kiekvieną atlikėją sutikti kaip draugą, kaip gerą pažįstamą, nusivesti į kokį  ypatingą restoraną, kad jam liktų teigiami įspūdžiai. Su visais sutariame puikiai. O su Irma santykiai neliko šilti. Ji stengiasi vadovauti, tu turi pildyti jos norus, ir visą savaitę turi būti visi planai pagal ją", - pasakojo naktinio klubo savininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų