REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 11 d. įvyksiantis įspūdingas muzikinis projektas maloniai nustebins net išrankiausius koncertų lankytojus. Artėjant žiemos šventėms, ant vienos pakylos pasirodys lietuviškos scenos grandai ir sparčiai populiarėjančios jaunosios žvaigždės. Maestro Gintaras Rinkevičius su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, Marijonas Mikutavičius, Mantas, hito „Raudoni vakarai“ kūrėja ir atlikėja Ieva Narkutė stos greta šio ypatingo renginio pagrindinių veikėjų ‒ talentingųjų „Electric Ladies“ smuikininkių.

REKLAMA
REKLAMA

Sparčiai ir sėkmingai muzikinės karjeros laiptais greičiau ne lipančios, o bėgte bėgančios „elektrinės damos" renginio metu pristatys savo naują albumą, kuris buvo įrašinėjamas Estijoje ir kuriamas su garsiais tos šalies prodiuseriais. Smuikininkių trijulės ir orkestro pasirodymui specialiai šiam koncertui muzikines aranžuotes kūrė akademinės muzikos pasaulyje gerai žinomas dirigentas Jonas Janulevičius. Artėjantis muzikinis projektas taps  įspūdingu šviesų ir garso sintezės šou.

REKLAMA

Žaibiškas pripažinimas namie ir svetur

Prieš ketverius metus sužibėjusios „Electric Ladies“ akimirksniu atsidūrė geidžiamiausių ir laukiamiausių atlikėjų sąraše. Be šios gabių ir patrauklių smuikininkių trijulės tapo sunku įsivaizduoti šventines TV programas, iškilmingus visuomeninius renginius ar uždaras verslo ir asmenines šventes. Gaivu, nauja, profesionalu ir tuo pačiu skoninga – šias smuikininkes įvertino itin įvairi ir plati auditorija.

REKLAMA
REKLAMA

Apie „elektrines damas“ jau girdėjo ne tik Lietuva, bet ir nemažai užsienio šalių. Susižavėjusių žiūrovų ovacijų muzikantės sulaukė Vokietijos, Prancūzijos, Lenkijos, Estijos, Latvijos, Ispanijos, Alžyro ir kitų šalių koncertų salėse. Maža to, elektrinių smuikų virtuozės garsina Lietuvą ir laimėdamos tarptautinius konkursus. Tačiau pačios atlikėjos prisipažįsta, kad net lankydamos įspūdingas, neretai prabanga dvelkiančias savo koncertų vietas pasaulyje, niekada nejaučia tokios didelės atsakomybės ir jaudulio, kaip per pasirodymus gimtoje šalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sceninio įvaizdžio ir elektrinių smuikų viražai

Mačiusius ir girdėjusius „Electric Ladies“ pasirodymus itin žavi ir intriguoja merginų universalumas ir nenuspėjamumas: muzikiniai bei įvaizdžio posūkiai jų programoje neretai priverčia aiktelėti. Šukuosenų, sceninių kostiumų, choreografijos ir, žinoma, elektrinių smuikų skambesio dėka, jos gali sukurti nuo elegantiškos klasikos iki nemirtingojo pop ar pašėlusio disco atmosferos. Elektriniai smuikai trijulės rankose virsta fūzinėmis gitaromis, mandolinomis ar kitais instrumentais. Pačioms atlikėjoms įkandamas bet kuris įvaizdis. Jos gali virsti rafinuotomis damomis, vilkinčiomis vakarinį „dress code“ atitinkančias ilgas, nugarą apnuoginančias sukneles arba seksualias siauras odines kelnes apsitempusiomis nutrūktgalviškomis disco divomis.

REKLAMA

„Esame dalyvavusios įvairiuose renginiuose ‒ tiek privačiose šventėse, tiek viešose programose ‒ net sunku būtų juos visus išvardinti. Mums pačioms kiekvienas pasirodymas yra labai svarbus, todėl stengiamės nesikartoti ir kaskart būti kūrybiškos“ – pasakoja smuikininkės ir jau dabar intensyviai rengiasi artėjančiam gruodžio koncertui su dainininkais Marijonu Mikutavičiumi, Mantu, Ieva Narkute bei Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų