REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išgelbėtas keturkojis, kurį norėta užkasti gyvą.

Kaip rašo dailymail.co.uk, sužalotas, tačiau išvengęs mirties keturkojis džiaugiasi dar viena galimybe. Pasirodo, vienos mokyklos prižiūrėtojai įkyriai lojusį benamį šunį tiesiog sumanė užkasti žemėje. Taigi, gyvą šunį jie užpylė smėliu.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnų teigimu, šuns lojimu nepatenkinti vyrai nusprendė tiesiog jį užkasti. Tačiau praeiviai pastebėjo šią egzekuciją ir keturkojis buvo išgelbėtas. Gelbėtojai jam davė vardą Karys, nes jo patirti išbandymai buvo tiesiog neįtikėtini.

REKLAMA

Dabar gyvūnu rūpinasi globos organizacijos Keiptaune (PAR).

Pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie įtariami dėl siekio taip susidoroti su gyvūnu.

Gyvūnų globos organizacijos atstovai teigia, kad jie gavo pranešimą apie žiaurų elgesį su keturkoju. Vos atvykę, turėjo greitai kasti šunį iš smėlio, nes keturkojis galėjo uždusti.

Veterinarijos gydytojo teigimu, gyvūnas yra traumuotas, tačiau sužalojimas ko gero nesusijęs su šiuo įvykiu, nes patirtas anksčiau.

Šiuo metu keturkoju rūpinasi gyvūnų globėjai. Jie teigia, kad yra pasibaisėję tokiu elgesiu su gyvūnais ir išreiškė viltį, kad žmonių supratimas dėl tokio atvejo parodo, kad ne visa visuomenė yra abejinga skriaudžiamų keturkojų problemoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų