REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai dėl akių ligos teko pašalinti vieno D. Britanijoje gyvenančios šuns akis, šio gyvūno tolesnis gyvenimas neatrodė lengvas ir paprastas.

REKLAMA
REKLAMA

Lily buvo dar visai maža, kai dėl infekcijos teko pašalinti jos akis. Tačiau greta buvęs keturkojis Madisonas tapo tikruoju Lily gyvenimo ramsčiu.

REKLAMA

Netgi žmonės nemanė, kad šuo galėtų turėti gidą - kitą šunį. Vis dėlto, aklasis keturkojis turi tokį gidą. Be to, abu gyvūnai labai susidraugavo.

Vis dėlto, net ir šiems dviems nuostabiems keturkojams reikia žmogiškos pagalbos. Jie neturi namų, todėl ieško žmogaus, galinčio juos priglausti. Šiuo metu abu draugai yra gyvūnų prieglaudoje, rašo dailymail.co.uk.

Prieglaudos vadybininkas sakė, kad Madisonas yra aklosios Lily gidas, visur su ja eina ir padeda aplinkoje. Vienas kitą gyvūnai veda už specialaus pavadėlio arba aklas keturkojis eina atsirėmęs į savo draugo šoną.

REKLAMA
REKLAMA

Abu gyvūnai gyveno kartu pas šeimininką, tačiau pastaruoju metu jis nebegalėjo pilnai pasirūpinti augintiniais, todėl atidavė juos į gyvūnų prieglaudą. Teigiama, kad apart aklumo, Lily yra visiškai normalus šuo, todėl prieglaudos darbuotojai tikisi, kad Lily su Madisonu suras naujus šeimininkus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų