REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

LNK „Kviečiu šokti“ šį šeštadienį buvo kino vakaras, šokėjai įsijautė į gražiausius kino filmus. Dainininkė  Mia pasirinko  „Bridžitos Džouns dienoraštį“ ir buvo smarkiai sukritikuota komisijos.

Labiausiai atlikėjai pylos teko nuo Ievos Šimukauskienės. Griežtoji komisijos narė neišlaikė: „Aš kelintą vakarą žiūriu į jus šokančią ir nesuprantu, kodėl jūs Lietuvoje esate žvaigždė.... Neįdomus veidas, neįdomus charakteris...“

Po tokių karčių žodžių studija suūžė nepritardama Ievai,  aiškintis bandė ir pati atlikėja. „Aš norėčiau pažiūrėti, kaip jūs pasiruoštumėte per savaitę dainų projektui. Gal norėtumėte sudalyvauti, LNK kaip tik turi tokį projektą“, – iššūkį Ievai metė Mia.

Tačiau I. Šimukauskienė nenusileido ir įgėlė Miai, sakydama, kad jai duoda nulį ir aštuonis rašo tik dėl jos šokių partnerio Adomo Norkūno, kuris, pasak Ievos, yra įdomi asmenybė.

Pikantiška tai, kad Adomas yra Ievos Šimukauskienės mylimasis.

Iškoneveikusi Mią, I. Šimukauskienė netikėtai išgyrė atlikėjos mylimąjį Radvilą Bubelį.

„Jūs esate didžiausias šio projekto atradimas. Švelnus, gilus žmogus. Ir šiame projekte labai stengiatės, darote maksimumą. Aš jus labai gerbiu“, – pagyrų Mios mylimajam negailėjo Ieva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų