REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, spalio 1 d. Ūkio banko teatro arenoje įvyko jau penktosios „Kviečiu šokti“ laidos filmavimas. Projekto dalyviai pakankamai apšilo kojas ant parketo tam, kad imtųsi pirmosios vakaro temos, kuria buvo meilės istorijos.

REKLAMA
REKLAMA

Į projektą su naujuoju partneriu Adomu Norkūnu sugrįžo ir Mia. Ji publiką ir komisiją nustebino mirusios skandalingosios britų atlikėjos Amy Winehouse įvaizdžio įkūnijimu.

REKLAMA

Mia ir Adomas Norkūnas (nuotr. Balsas.lt)Mia ir Adomas Norkūnas (nuotr. Balsas.lt)

Anot Aisčio Mickevičiaus, savo judesiais Mia atitiko savo personažo „Pagal istoriją visi žinome kaip gyveno Amy Winehouse, taigi stebint netvirtus jūsų judesiu viskas kaip ir pasiteisino, nes dainininkė taip pat ne itin stabiliai laikėsi gyvenime, dažnai pamiršdavo žodžius, ir ne tik“, ‒ sakė jis.

Tiesa, komisijos nariai pabrėžė, kad galvodama apie personažą ji mažiau dėmesio skyrė pačiam šokiui. „Labai stengėtės įkūnyti savo personažą, judesiais buvo panašūs, tačiau šokiui tai ne itin tiko“, ‒ sakė Gabrielė Valiukaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Anot charizmatiškojo komisijos pirmininko Vytenio Pauliukaičio, Mia buvo pernelyg švelni. „Jums iki Amy labai toli, nes ten buvo mergina, kuri daug gėrė ir pašniaukšdavo, o jūs tokia mergina, kuri visą gyvenimą gėrėte kisielių ir valgėte ledus“, ‒ nepatenkintas kalbėjo jis.

„Šiandien stengėtės atrasti naujas spalvas, bet vis dar linkstate į dramatizmą, labai norėtųsi pamatyti jus vaidinant komišką personažą“, ‒ komentavo Ieva Šimukauskienė.

Paklausta apie tai, kodėl meilės vakaro temai nusprendė pasirinkti būtent Amy Winehouse, Mia sakė, kad ši dainininkė buvo jos mėgstamiausia. „Man labai patiko jos muzika, jos stilius, ji yra savotiškas savo laikmečio simbolis“, ‒ kalbėjo ji.

Anot Mios, pagerbiant A. Winehouse atminimą norėjosi skandalingąją atlikėja parodyti kuo gražiau. „Šokdama nuolatos apie tai galvojau ir labai smagu, kad nesusipainiojo žingsneliai, kad nepagriuvome“, ‒ dainininkė sakė esant patenkinta rezultatu, nors sutiko, kad pasirodymo pradžioje paleista ne jų poros muzika ją kiek sutrikdė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų