REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sofi Loren - grožio ikona. Žavinga, charizmatiška ir įdomi moteris gali didžiuotis savo figūra ir atvaizdu veidrodyje.

Sofi Loren - grožio ikona. Žavinga, charizmatiška ir įdomi moteris gali didžiuotis savo figūra ir atvaizdu veidrodyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Nemėginkite atsispirti tam, ką labiausiai mėgstate. Tai auksinė Sofi Loren taisyklė. Ši moteris negali nė dienos gyventi be makaronų! Taip, tų pačių, kuriuos vakar valgėte pietums. Sofi Loren teigia, kad ji žavinga yra kaip tik dėl to, kad leidžia valgyti sau tai, be ko negali gyventi.

REKLAMA

Italijoje Sofi Loren dažnai ciuotajama: Esu tokia, kokia esu tik dėl spageti.

2. Mylėk savo amžių. Sofi Loren teigia, jog su amžiumi ateina pasitikėjimas savimi ir gyvenimo džiaugsmas, todėl kiekviena moteris tiesiog privalo save mylėti, gerbti ir lepinti, nepriklausomai nuo amžiaus.

3. Miego laikas. Gražuolė Sofi Loren eina miegoti devintą valandą vakare ir keliasi šeštą ryto.

Sophia Loren (nuotr. Balsas.lt)Sophia Loren (nuotr. Balsas.lt)

4. Rytinis ritualas. Kiekvieną rytą, vos nubudusi, Sofi Loren padaro trumpą mankštelę ir eina į sodą, kuriame kvėpuoja grynu oru ir mėgaujasi gėlių skleidžiamu aromatu.

REKLAMA
REKLAMA

5. Geriamasis vanduo. Sofi Loren kiekvieną dieną išgeria du litrus mineralinio vandens, kad oda būtų švari ir iš jos pasišalintų toksinai. Aktorė įsitikinusi, jog jei suvartosite kiekvieną dieną mažiau nei du litrus vandens, Jūsų oda ims senti daug greičiau.

Sophia Loren (nuotr. Visboo.com) (nuotr. Balsas.lt)Sophia Loren (nuotr. Visboo.com) (nuotr. Balsas.lt)

6. Iškrovos diena. Kas du-trys mėnesius Sofi Loren daro iškrovos dienas, kurių metu ji vartoja tik šviežius vaisius ir sultis. Tokiu būdu valomas žarnynas ir stiprinama imuninė sistema. Sofi Loren rekomenduoja valgyti kuo daugiau ananasų, kurių net ir didelis kiekis nekenkia tobuloms kūno linijoms.

7. Odos ir makiažo valymas. Sofi Loren sako, jog jei norite išsaugoti gražią ir jauną odą, turite naudoti tik aukštos kokybės kosmetiką ir būtinai kas vakarą nuvalyti makiažą bei odą patepti losjonais ir kremais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų