REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uraganas Katia šalies pakrantę pasiekė išsikvėpęs, tačiau atsipalaiduoti klaipėdiečiams neteks. Ypatingos šviesiaplaukių pajėgos klube „Dr.Who“ prilygs audrai ir negailestingai sklaidys rudeniško pesimizmo debesis.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį vakarėlių ciklas „Dr.Who Glamour“ privers iš malonumo sumurkti Mios talento gerbėjus.  Paskutinįsyk dar žiemą su naujuoju projektu „Mia loves Lady Gaga“ klube viešėjusi atlikėja šįsyk atveš ne tik pastarojo šou perliukų, bet ir gausias savo kūrybos lauktuves.

REKLAMA

„Laukia simboliška sukaktis – lygiai prieš metus klube buvo surengtas pirmasis Mios pasirodymas. Laikas pralėkė žaibo greičiu, o atlikėja neiššvaistė jo nė minutės – tai liudija nuolat pirmuosiuose įžymybių kronikų puslapiuose mirganti jos figūra, kvietimai dalyvauti įvairiuose TV projektuose. Žavi, nevengianti skandalingų poelgių ir pareiškimų, chameleoniškai žongliruojanti savo sceniniu įvaizdžiu – Mia tikras perliukas prašmatnioje „Dr.Who“ Glamour karūnoje“, – tvirtino klubo atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį publika pasitiks bobų vasarą su „Olialia Party“. Šypseną keliantis ypatingo rudens meto pavadinimas dave impulsą vakarėliui, kurio metu bus nuimtas gausus geros nuotaikos derlius. Publika lukštens DJ Rikko el Gato ir saksofonininko Serge setą, naują gundančių apatinių drabužių kolekciją ir, žinoma, skaniai prisirpusias „Olialia pupytes“. Grupė, kuriai koncertinio turo metu Indijoje savo seksualumą teko slėpti po sariais, Klaipėdoje galės nesukti galvos dėl savo nenuginčijamai erotiško sceninio įvaizdžio.

Klubo rezidentas DJ Driule XL į vanilinį šviesiaplaukių žavesio nektarą savaitgalį šliūkštels truputį čili prieskonių. Maloniai aštroki ritmai padės išlaikyti optimalias muzikines proporcijas, tad šokių aikštelėje nuskriaustų nebus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų