REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečius metus iš eilės vykstančio, visame pasaulyje populiaraus naktinio parduotuvių mylėtojų siautėjimo mieste Lietuvos atstovai pristato naujovę. Šiemet pirmą kartą, rugsėjo mėnesį vykstančios Mados nakties proga, visos žavios merginos yra kviečiamos į ypatingą renginį – „Mados nakties kastingą“. Renginys vyks šių metų rugsėjo antrąją dieną ir išsiskirs iš karto net keliomis naujovėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mados nakties kastingas“ pakvies visas, save mylinčias ir gerbiančias merginas susigrumti atrankoje į „Mados nakties“ veido poziciją. Tai puiki galimybė pasinerti į rugsėjo 8-9-ą dienomis vykstančio Mados nakties projekto užkulisius bei atstovauti šį judėjimą. „Mados nakties“ kastingo metu merginas vertins ne tik organizatoriai, bet savo žavią išvaizdą bei modelio gebėjimus merginos galės parodyti ir žinomiems Lietuvos šou verslo atstovams - TV prodiuseriui Rolandui Skaisgiriui, „Miss Lietuva“ Daivai Anužytei, dizaineriui Liutaurui  Salasevičiui. Tai neabejotinai puiki proga patekti į mados pasaulį. Ten, kur dažna lietuvaitė jau senokai norėjo.

REKLAMA

Išskirtinis renginio akcentas –rekordo siekimas. Organizatoriai kvies visas norinčias merginas prisijungti prie smagios idėjos – daugiausiai aukštakulnių vienoje vietoje. Merginoms bus paruoštas specialus podiumas, kuris suteiks galimybę fotografams įamžinti šį neeilinį įvykį.

Be kita ko, visus kastingo dalyvius „Mados nakties“ organizatoriai pakvies pratęsti madingo šurmulio jau kitą savaitę, rugsėjo 8-ąją vakarėjančiame Vilniuje, kur net 50 madingų vietų ketvirtadienio vakarą pratęs savo darbo laiką. Kavinės, grožio salonai, rūbų parduotuvės, išskirtinio skonio „boutique" stiliaus krautuvės, aksesuarų parduotuvės ir dar daugiau. Visi dalyviai bei renginio metu vykstantys projektai jau dabar pasiekiami www.facebook.com/madosnaktis. Prisidėk prie madingiausio šurmulio mieste!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų