REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį rugsėjį startavęs analogo Lietuvos naktiniame ir klubiniame gyvenime neturintis projektas „Green Night“ sėkmingai tęsia tradiciją ir šių metų rugsėjo 30 d. vilniečiams bei miesto svečiams vėl įžiebs ryškiai žalią šviesą „klubinėjimui“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis „Green Night“ sukėlė didelę šurmulio bangą: nemokamai atvertos didžiųjų sostinės klubų durys ir išskirtinė, kokybiška muzikinė klubų programa priviliojo gausias „klubinėtojų“ minias, tiesiog užtvindžiusias visas, žaliai nušvitusias, Vilniaus gatves ir gatvelės. Per vieną naktį buvo galima aplankyti tiek geriausių naktinio pasilinksminimo vietų, kiek tik leido jėgos.

REKLAMA

Vienas projekto idėjos autorių ir įgyvendintojų, praėjusių metų „Green Night“ ambasadorius Viktoras Diawara gali ypatingai džiaugtis, nes jo lūkesčiai pasiteisino: „Tikiuosi, kad šis projektas taps kasmetiniu“,– dar prieš metus kalbėjo Viktoras. Aktyviai prie antrojo „Green Night“ prisidedantis kūrėjas šiemet su didžiule pagarba „Green Night“ vėliavą perduos Lietuvos electro–rock muziką grojančios „Happyendless“ komandos vokalistui Sauliui Prūsaičiui – būtent jis šiemet krikštijamas „Green Night“ veidu, siela, balsu, kūnu ir idėjos skleidėju. „Man džiugu būti šio projekto veidu ir balsu. Manau tai yra  unikalus reiškinys, sujungiantis begalę teigiamų emocijų, laisvalaikį bei šokių muziką, kuriai aš ir pats atstovauju. Įdomus jausmas naktį matyti pilnas gatves klubinėtojų, to ir vėl tikiuosi šį rugsėjį. Man labai patinka būtent naktinio Vilniaus šurmulys ir bus malonu prisidėti prie naujos tradicijos kūrimo“,– mintimis dalinasi S. Prūsaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Prie „Green Night“ projekto šiemet jau prisidėjo 13 didžiausių, populiariausių, naujausių ir madingiausių naktinių klubų bei muzikinių vietų: „Tamsta“, „Chaplin terasa“, „Paparazzi“, „Tarantino“, „G–Stars“, „Menų Loftas“, „Artistai pub“, „Vasaros terasa“, „Balti drambliai“, „Gorky“, „Briusly“, „Soul Box“, „Time out“. Visi šie klubinio gyvenimo centrai paskutinį rugsėjo penktadienį nušvis žaliai ir kvies nemokamai linksmintis kokybiškos muzikos ritmais – klubai ir muzikinės vietos jau dabar aktyviai ruošia „Green Night“ muzikines programas ir kviečia geriausias grupes bei atlikėjus ne tik iš Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikimasi, kad unikali „Green Night“ idėja (vienai nakčiai nemokamai, su kokybiška muzikine programa atidaryti visų didžiųjų sostinės klubų duris) pasklis po Europą: šiemet organizatoriai laukia kaimyninių šalių – Latvijos bei Estijos klubinėtojų vizito, ko pasekoje viliamasi, kad „Green Night“ moto bus paskleistas jų šalyse. Visi, prisidedantys prie „Green Night“ organizacijos neslepia savo ambicijų „Green Night“ paversti virusu, kartą metuose užkrėsiančiu šokiais ir kokybiškos muzikos nakčiai visą Europą.

REKLAMA

Šį įspūdingą klubinio gyvenimo reiškinį – „Green Night“ – pristato „Tuborg“, kuris nuo pat savo atsiradimo Lietuvoje yra susietas su kokybiška muzika, muzikos dievukų pasirodymais ir gyvo garso koncertais bei muzikiniais įvykiais.

Visi melomanai, klubinėtojai, nuotykių ir pasilinksminimų mėgėjai tiesiog privalo rugsėjo 30 d. savo kalendoriuje apsibraukti raudonai – tai plačios muzikinės paletės, galybės muzikos kūrėjų, gyvo garso pasirodymų, naujų pažinčių sausakimšose senamiesčio gatvelėse naktis.

Prisiminkite, 2011.09.30 –oji – tai naktis, kai niekas nemiegos, nes „Green Night“ moto skelbia: „Kas ne su mumis, tam – labanakt!".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų