REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iššūkį dalyvauti šokių projekte metė laidų vedėja, filmų garsintoja Daiva Tamošiūnaitė – Budrė, kuri ant LNK parketo pasirodys su žinomu šokėju Tomu Slausgalviu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau žavi 45  metų moteris prisipažįsta, kad, sutikusi dalyvauti sportinių šokių projekte „Kviečiu šokti“, savo draugių veiduose pamatė lengvą išgąstį.

REKLAMA

„Anūkai už slenksčio, o aš ketinu pradėti šokti, – kvatojasi Daiva. – Einu dalyvauti į šį šou dėl mergaičių, kurioms keturiasdešimt ir kurioms reikia įpūsti drąsos ir pasitikėjimo savimi. Aš jaučiuosi jauna. Ne visur taip yra, kaip Lietuvoje, kurioje viešam rodymui tinka tik jaunas veidas ir liaunas kūnas. Tokia susiklosčiusi situacija gali kompleksus įvaryti. Jeigu jau sulaukei tiek metų, tai pirk languotą močiutės sarafaną, o ne čia čia čia suknelę. Man dūšioj dar ne sutema“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Daivos, šokanti dūšia gali išjudinti ir galbūt ne taip tobulai šokantį kūną.

„Noriu, kad visos mano metų moterys jaustųsi drąsiai ir jaunos sielos laisvę išdrįstų išleisti pasiganyti. Kojos už ausies neužsikabinsime, bet surasime kitų išraiškos priemonių. Potencialas per didelis apimtims ir per mažas galimybėms, bet kodėl gi ne?“, – juokėsi Daiva.

Pradėjusi repeticijas su Tomu Slausgalviu, Daiva jaučiasi nuostabiai. „Jau su lengvu paskraidymu šoku valsą, jaučiuosi labai lengva. Nežinau, kiek tai truks, bet tikiuosi, kad turėsiu bent keletą savaičių nuostabaus laiko šokių projekte“, – sako vyriausia „Kviečiu šokti“ dalyvė Daiva Budrė.

Ant LNK parketo Daiva Budrė susirungs su dainininkėmis Irena Starošaite, Irūna ir Ineta Puzaraitėmis, Baiba Skurstene, Mia, orų pranešėja Karolina Liukaityte, operos solisto Merūno  žmona Erika Vitulskiene,  aktoriais Eimučiu Kvoščiausku, Dariumi Petkevičiumi, Donatu Bakėjumi, stilistu ir modeliu Jonu Petkevičiumi, virtuvės šefu Ruslanu Bolgovu,  verslininku, lėktuvo pilotu Romualdu Kumpiu ir Mios mylimuoju Radvilu Bubeliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų