REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Radvilas Bubelis surengė savo mylimajai atlikėjai Miai siurprizą - gimtadienio puotą, gimtadienio išvakarėse dar nebuvo aišku, ar Mia liks Vilniuje, o viskas buvo gražiai suplanuota kartu su artimiausiais draugais.

Radvilas Bubelis surengė savo mylimajai atlikėjai Miai siurprizą - gimtadienio puotą, gimtadienio išvakarėse dar nebuvo aišku, ar Mia liks Vilniuje, o viskas buvo gražiai suplanuota kartu su artimiausiais draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keli siurprizai per vieną dieną

Radvilas jubiliatę visą dieną malonino SPA procedūromis viename geriausių sostinės sporto kompleksų. Vėliau tik pasibaigus vizitui grožio salone Mia prie durų pasitiko juodas limuzinas. Atsivėrus durims pasigirdo ovacijos ir šampano butelių pokšėjimo salvė. Čia jos lauke draugų būrys ir kelionė į nežinomybę.

Limuzinui atvykus į Vilniaus priemiestyje Mia dar labiau nustebo, kai ja pasitiko dar gausesnė draugų kompanija. Nustebusią ir džiaugsmingą Mia bičiuliai apipylė dovanomis ir gėlių puokštėmis.

REKLAMA

„Aš tokia laiminga, ačiū jums visiems...“ – su jauduliu kartojo Mia.

Žvaigždės gimtadienio meniu

Vakarėlyje dalyvavo aktoriai Marius Jampolskis ir Ramūnas Rudokas, šokėjas Saulius Skambinas, muzikos prodiuseris Stano, diskžokejai Vanga ir Mantinis, fotografas Pripsas, Aras Vėberis, stilistas Jurijus Levčenkovas, Gytis Šapranauskas ir daugelis kitų.

Vaišių stalas buvo nukrautas japoniško maisto sushi rinkiniais bei sumuštiniais su raudonąja ikra. Taipogi svečiai mėgavosi ant grotelių kepta mėsa ir prabangiais gėrimais. Vakarui įpusėjus dideliame „jacuzzi“ nebeliko vietos, o kai kas netyčia įkrito į lauke esantį baseiną. Daugiausia juoko sukėlė sveikinimai ir dainos. Visi renginio dalyviai galėjo įtraukti helio dujų iš balionų ir lyg ne savo, juokingu balsu padainuoti ar pasveikinti Mią. Kaip ir pridera šou elitui, linksmybės tęsėsi iki paryčių.

REKLAMA
REKLAMA

Mia su mylimuoju Radvilu (nuotr. Organizatorių)Mia su mylimuoju Radvilu (nuotr. Organizatorių)

„Labiausiai žmones stebina ir sukelia emocijas malonūs netikėtumai, nors ši šventė buvo paskubomis surengta, ji tapo staigmena visiems jos dalyviams (kvietimai buvo išsiųsti naktį prieš šventę siekiant maksimalaus slaptumo). Galima viską surengti ir trumpiau nei per 24 valandas, svarbiausia turėti užsidegimo ir idėjų,“ – linksmai pasakojo vienas iš šventės rengėjų ir dalyvių, prodiuseris Alkas Paltarokas.

Paparaciai ir policija

Žvaigždės stengiasi saugoti savo privatumą ir slepia savo asmenines šventes. Tačiau neaiškiomis aplinkybėmis kai kuriems paparaciams pavyko surasti nuošalią sodybą Vilniaus priemiestyje ir lyg Holivude iš už aukštos sienos užfiksuoti ankstyvas vakaro akimirkas.

Jau sutemus dėl garsios muzikos kaimynai iškvietė policijos pareigūnus, kurie sudrausmino garsiuosius triukšmautojus. Tačiau net ir muzikai pritilus šventė tikrai nesibaigė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kur ir kada pasirodys nuotraukos?

Linksmiausios ir intymiausios vakaro akimirkos yra užfiksuotos ir greitu metu pasirodys viešoje erdvėje. Tarp vakaro svečių kilo didžiulis sambrūzdis, vieni maloniai pozavo ir kiek apšilę atsipalaidavo - tik su maudymosi kostiumėliais šėliojo po visą vilą. Kai kas maudėsi šampano pursluose ir krėtė įvairias išdaigas, lyg žymiajame  „Jack Ass“ seriale.

„Jei būtų suklijuotas video filmas iš Mios gimtadienio, transliacijos dieną būtų populiariausia laida,“ – šmaikštavo verslininkas Radvilas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų