REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žiniasklaidą apskriejo žinia, kad aktorė Ineta Stasiulytė  (31) ir šokėjas bei choreografas Deividas Meškauskas (23) patvirtino, jog jie yra pora. Nors gandai apie jų artimus santykius sklido nuo pat šokių projekto „Šok su manimi“, kur jie buvo šokių pora, po jųdviejų kelionės į Graikiją abejonės išsisklaidė. O ir pati pora to nepaneigė.

Žiniasklaidą apskriejo žinia, kad aktorė Ineta Stasiulytė  (31) ir šokėjas bei choreografas Deividas Meškauskas (23) patvirtino, jog jie yra pora. Nors gandai apie jų artimus santykius sklido nuo pat šokių projekto „Šok su manimi“, kur jie buvo šokių pora, po jųdviejų kelionės į Graikiją abejonės išsisklaidė. O ir pati pora to nepaneigė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neliko nepastebėta ir tai, kad D. Meškauskas antrą kartą į porą renkasi vyresnę moterį, o gal atvirkščiai, antrą kartą jį renkasi vyresnė moteris. Vaikinas prieš tai draugavo su dainininke Rūta Ščiogolevaite, su kuria susilaukė sūnaus Adomo. Jau prieš metus pasklidus gandams, kad I. Stasiulytė kalta dėl Deivido ir Rūtos skyrybų, aktorė griežtai viską paneigė. Balsui.lt I. Stasiulytė tada sakė, kad kalbos apie jos ir D. Meškausko romaną yra išgalvotos:„Aš neuždrausiu žmonėms fantazuoti. Tai yra tik absoliuti komentatorių fantazija. Juk reikia surasti atpirkimo ožį ir tiek“, – sakė ji.

REKLAMA

Eduardas Gimenezas (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus) (nuotr. Balsas.lt)Eduardas Gimenezas (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus) (nuotr. Balsas.lt)

Tačiau dabar, gandams pasitvirtinus, labiausiai šioje istorijoje visus nustebino I. Stasiulytės elgesys, kadangi nebuvo girdėti apie pašlijusius jos ir jos gyvenimo draugo bei jų šešiametės dukrelės Upės Sofijos tėvo santykius. Dar mažiau nei prieš metus Eduardo Gimenezas, vyras, su kuriuo Ineta gyveno ir augino dukrelę,  tvirtino, kad neįsivaizduoja gyvenimo be Inetos, o ir ji teigė, kad su šokių partneriu Deividu ją sieja tik draugiški santykiai.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinį interviu portalui Balsas.lt sutikęs duoti buvęs Inetos draugas ir jų dukters tėvas sakė, kad visa tai, kas įvyko per šiuos metus, jam yra skaudu. Argentinietiško tango šokėjas, dainininkas ir tango festivalių organizatorius E. Gimenezas patvirtino, kad išsiskyrė su I. Stasiulyte ir kartu nebegyvena.

Eduardas Gimenezas (Fotodiena.lt/Andrius Petrulevičius) (nuotr. Balsas.lt)Eduardas Gimenezas (Fotodiena.lt/Andrius Petrulevičius) (nuotr. Balsas.lt)

Eduardai, sakykite, ar tikrai pašlijo Jūsų santykiai su Ineta?

Taip, iš tiesų... Mes nebe pora ir nebegyvename kartu. Dukra gyvena su mama, aš gyvenu vienas. Skaudu...bet reikia gyventi toliau... Santykiai ėmė šlyti gana seniai, gal prieš pusę metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie dabar Jūsų santykiai?

Su Ineta palaikome gerus ryšius, bendraujame draugiškai ir kultūringai. Svarbiausia, kad mūsų dukra nejaustų jokių pykčių, nesutarimų, tai mūsų problemos. Stengiamės gyventi taip, kad ji nejaustų skausmo. Ineta išsikraustė su dukra, išsinuomojo butą. Jinai priėmė tokį sprendimą, kadangi pajuto, kad ir aš taip gyventi negaliu, neįmanoma iškentėti. Ji tą suprato ir išėjo. Dabar ji gyvena netoli, mes kaimynai.

Deividas Meškauskas su šokių partnere Ineta Stasiulytė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)Deividas Meškauskas su šokių partnere Ineta Stasiulytė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA

O kaip dėl to jaučiasi Jūsų dukrelė Upė Sofija?

Su dukra viskas gerai. Matau ją beveik kiekvieną dieną. Ji dar vaikas, Upei tik šešeri metukai. Mergaitė supranta, kad tėvas ir mama nebegyvena kartu, bet čia ne tragedija. Tragedija būtų, jeigu mes su mama bendrautume nekultūringai arba kentėtume, bet dabar mes bendraujame draugiškai, su šypsena. Negalima įtraukti į šią problemą dukters.

Ar dėl to, kad nutrūko Jūsų santykiai, buvo kaltas Deividas, ar buvo kitų priežasčių?

Jei ne Deividas, galėjo būti kitas žmogus. Daug dalykų sutapo. Buvo tas šokių konkursas, buvo Deividas, bet ir šiaip santykiai nebuvo tokie, kokių norėtųsi. Deividas buvo paskutinis lašas. Kadangi moterys stipresnės nei vyrai, tai ji priėmė sprendimą ir išėjo.

REKLAMA

Ar iš šių santykių ko nors pasimokėte?

Aš dariau daug klaidų, gana savanaudiškai gyvenau, bet laiko sugrąžinti atgal neįmanoma. Reikia pasimokyti iš klaidų ateičiai. Kad visa tai nesikartotų, jeigu kada atsiras kitas žmogus. Skyrybos padeda subręsti žmogui, daugiau vertinti antrąją pusę, daugiau žavėtis, gerbti, o ne tik žiūrėti į save. Man tai didelė pamoka. Esu dėkingas už šią pamoką, dabar jaučiuosi žymiai stipresnis, kaip sakoma, kas nenužudo, tas mus sustiprina.

Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas (Fotodiena.lt / T. Lukšio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas (Fotodiena.lt / T. Lukšio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Gal ir Jūs jau sutikote kitą moterį?

Ne, aš nesu iš tų žmonių, kurie keičia moteris kaip marškinius. Manau užtruks, kol rasiu kitą žmogų. Dabar net neieškau. Mano tėvas sakydavo, kad kai moteris palieka vyrą, vadinasi, jau turi kitą. Taip buvo ir su manimi, ir su prieš tai buvusiu Inetos vaikinu. Gal taip saugiau... O aš ne... aš vienas. Niekur neskubu. Jeigu surasiu, tai surasiu, jeigu ne, tai ne. Man svarbiausia, kad mano dukra būtų laiminga, jaustų meilę ir šilumą. Ji dėl nieko nekalta, ji dar vaikas....

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kas tokio nutiko prasidėjus projektui „Šok su manimi“, kad viskas akimirksniu sugriuvo?

Galbūt aš buvau savanaudis ir pavydus, gal nežiūrėjau į jos pasaulį, kaip turėjau žiūrėti. O ji pajuto žiniasklaidos ir televizijos dėmesį, pajuto, kad yra labai savarankiška, gabi ir stipri. Ji surado dėmesį kitur. Jei mano gyvenime kada nors atsiras kitas žmogus, turėčiau išmokti jį labiau vertinti.

D. Meškauskas ir I. Stasiulytė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)D. Meškauskas ir I. Stasiulytė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)

Ar Jūs ko nors neleidote Inetai daryti?

Nebuvo tokių dalykų: šito nedaryk, to neleisiu. Tai nebuvo kariuomenė. Tik pajutau, kad, kai prasidėjo konkursas, ji visiškai pasikeitė, pasidarė akla ir žiūrėjo tik savęs. Aišku, kad kai kas penkias minutes tau pradeda kartoti, kokia esi nuostabi ir įspūdinga, žmogus gali prarasti savo galvą ir savo šeimą galų gale, nes visas pasaulis pasidaro pats žmogus. Aš nekaltinu jos, ji to labai norėjo. Ji visada norėjo šokti, būti scenoje. Ineta turi labai didelį talentą kaip aktorė, kaip šokėja, kaip atlikėja. Ji nėra namų šeimininkė, jai reikia nuolat būti darbe, daryti kažką. Ineta ne iš tų, kur sėdi namuose ir gamina maistą. Moderniame pasaulyje šito nebėra, reikia prie to priprasti.

REKLAMA

Pykstate ant Deivido?

Prieš Deividą nieko neturiu. Gal jis kalbėjo per daug apie jų santykius, kol mes dar buvome kartu, bet ji vis kartodavo: „Tarp mūsų nieko nėra, nebūk pavydus, jis tik mano partneris, jis juk vaikas, kaip tu gali pagalvoti, kad aš su juo būnu“. Kadangi Ineta taip sakydavo, aš ja pasitikėjau, bet išėjo kitaip. Moterys kartais sudėtingos. Deivido vietoje galėjo būti ir kitas žmogus. Čia praeitis, svarbiausia, kad žmogus nepajaustų blogų jausmų, gyventų su gera nuotaika ir be pykčio.

Taip pat skaitykite:

I. Stasiulytė ir D. Meškauskas patvirtino, kad jie pora

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų