REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena už kitą patrauklesnė, linksmesnė, nenuspėjama ir skandalingesnė – tokios Lietuvos pramogų verslo atsovės, kurios visada susilaukia vyrų dėmesio. Jos turi ką papasakoti: vienos buvo ištekėjusios, kitos dar tik svajoja apie vestuvines sukneles ir šeimą. Balsas.lt siūlo skaitytojams išrinkti geidžiamiausią pramogų pasaulio nuotaką.

Viena už kitą patrauklesnė, linksmesnė, nenuspėjama ir skandalingesnė – tokios Lietuvos pramogų verslo atsovės, kurios visada susilaukia vyrų dėmesio. Jos turi ką papasakoti: vienos buvo ištekėjusios, kitos dar tik svajoja apie vestuvines sukneles ir šeimą. Balsas.lt siūlo skaitytojams išrinkti geidžiamiausią pramogų pasaulio nuotaką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 


Oksana Pikul, „Olialia“ mergaitė

Egipte už Oksaną Pikul siūlė net milijoną kupranugarių. I. Sidaravičiaus nuotr. (nuotr. Balsas.lt)1. Oksana Pikul  (I. Sidaravičiaus nuotr.)

Žymaus krepšininko Simo Jasaičio mylimoji, ,„Olialia“ mergaitė, nestokojanti seksualumo ir komunikabilumo. Mergina save laiko nepakeičiama optimiste ir neslepia, kad bus geriausia žmona pasaulyje.

REKLAMA

2. Oksana Zlatkovaitė, pramogų verslo atstovė

 Oksana Zlatkovaitė (nuotr. Jurijus Azanovas) (nuotr. Balsas.lt) 2. Oksana Zlatkovaitė (nuotr. Jurijaus  Azanovo)

Ilgą laiką buvusi muzikos prodiuserio ir moterų numylėtinio Egmonto Brežko šešėlyje, vilnietė jau kuris laikas spinduliuoja. To priežastis - nauja meilė, kuriai nėra svarbus nei laikas, nei atstumas. Pas savo mylimąjį, futbolininką Deividą Šemberą, ji skraido į Maskvą.

3. Svetlana Pronina, advokatė

Svetlana Pronina (Fotodiena.lt/Tomas Lukšys) (nuotr. Balsas.lt)3. Svetlana Pronina (Fotodiena.lt/Tomas Lukšio nuotr.)

Savo tempu ir energija jai gali pavydėti ne viena pramogų pasaulio atstovė. Ji buvo ištekėjusi, tačiau lygiai po trijų mėnesių ji pradėjo skyrybų procesą. Ji nebesisieloja dėl nepavykusios meilės, atvirkščiai, spinduliuoja gerą nuotaiką ir yra pasiruošusi sutikti savo išrinktąjį.

REKLAMA
REKLAMA

4. Asta Valentaitė, verslininkė

A. Valentaitė (ELTA nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)4. A. Valentaitė (ELTA nuotr.)

Garsi šalies moteris savo sąskaitoje jau turėjo vieną santuoką su verslininku Laimučiu Pinkevičiumi. Į renginius kol kas ją lydi tik draugės ir stilistas Mantas Petruškevičius, tačiau neretai moteris keliauja į užsienį. Kas ten žino, gal būtent ten yra būsimas jos vyras?

5. Agnė Jagelavičiūtė, dailininkė

Agnė Jagelavičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus) (nuotr. Balsas.lt)5. Agnė Jagelavičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Moteris garsėja savo aštriu liežuviu, taip pat nepriekaištingu kūnu. Yra nuoga pozavusi vyrų žurnalams. Nepaisant to, kad buvo ištekėjusi, moteris ne kartą minėjo, kad vėl nori apsivilkti vestuvinę suknelę ir susilaukti su mylimuoju vaikų. Patrauklioji Agnė svajoja apie šeimą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Aistė Paškevičiūtė, televizijos laidų vedėja

Aistė Paškevičiūtė (nuotr. Balsas.lt)6. Aistė Paškevičiūtė (nuotr. Balsas.lt)

Ji jauna ir energinga, nesvarbu, kad mergina patyrė ne vieną kojos traumą. Tai jai netrukdo stebinti vyrus savo optimizmu ir išpuoselėtu kūnu. Aistė kurį laiką draugavo su verslininku Karoliu Šimu, tačiau neseniai nusprendė pasukti skirtingais keliais. Vyrai gali džiaugtis: kol kas  merginos širdis laisva.

7. Nijolė Pareigytė, atlikėja

Nijolė Pareigytė (Balsas.lt/Ruslanas Kondratjevas) (nuotr. Balsas.lt)7. Nijolė Pareigytė (Balsas.lt/Ruslanao Kondratjevo nuotr.)

Grupės „69 DANGUJE“ narei nėra svetimos erotiškos fotosesijos. Jos kūno fotografijos puošė ne vieną žurnalą. Vyrai galėjo tyrinėti visus atlikėjos privalumus. Jau kuris laikas mergina draugauja su krepšininku Artūru Jomantu. Atlikėja neslepia: triušmingus vakarėlius klubuose ji iškeitė į romantiškus vakarus su mylimuoju.

REKLAMA

8. Kristina Ivanova, „Yva“ narė

Kristina Ivanova, 8. Kristina Ivanova, („Olialia“ nuotr. )

Meilė daro stebuklus – taip būtų galima apibūdinti dabartinę atlikėjos būseną. Jau kuris laikas merginą sunku atpažinti: tirpsta kilogramai, nuotaika visada pakyli. Kristina jau kurį laiką nebeslepia draugystės su verslininku Rimvydu Rukaičiu, taip pat šmaikštavo, kad atrado tobulą vietą vestuvėms Azerbaidžiane.

9. Ugnė Skonsmanaitė, televizijos laidų vedėja

Ugnė Skonsmanaitė (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)9. Ugnė Skonsmanaitė (LNK nuotr.)

Komunikabili ir drąsi televizijos laidų vedėja itin kruopščiai slepia savo asmeninį gyvenimą. Stilingoji Ugnė visada laukiama vakarėlių ir renginių viešnia, vyrai jai nuolat žeria komplimentus. Ji įsitikinusi, kad vyrai turi moterims nekelti pavydo scenų.

REKLAMA

10. Donata Virbilaitė, atlikėja

Donata Virbilaitė. LNK nuotr. (nuotr. Balsas.lt)10. Donata Virbilaitė

(LNK nuotr.)

Jos ugninius plaukus galima pastebėti iš toli. Dainininkė ir televizijos laidų vedėja visada pasižymėjo drąsa, kompleksai ir santūrumas jai svetimi. Mergina daug laiko leidžia Turkijoje, kur savo kūną lepina saulės voniomis.

11. Mia, atlikėja

 Dainininkė Mia (nuotr. Balsas.lt) 11. Dainininkė Mia (nuotr. Balsas.lt)

Barbė devyndarbė – taip ją vadina draugai. Ji spėja pasirūpinti išvaizda, keliauti, dainuoti, filmuotis televizijos serialuose, tiesa, jai netrūksta ir meilės skandalų. Dainininkė teigė, kad su buvusiu sužadėtiniu Radvilu Bubeliu viskas baigta, bet meilūs apsikabinimai ir lankymąsis vakarėliuose kartu byloja visai ką kitką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

12. Ingrida Kazlauskaitė, pramogų šou verslo astovė

Ingrida Kazlauskaitė, Filmo „Ligoninė ligoniukų akimis“ premjera (nuotr. Balsas.lt) (nuotr. Balsas.lt)12. Ingrida Kazlauskaitė,  (nuotr. Balsas.lt)

Ją vyrai akimis seka kiekviename renginyje, mergina yra ištikima aukštakulniams. Ingrida taip pat dalyvavo grožio konkurse. Tiesa, savo asmeninį gyvenimą ji taip pat slepia, bet tai netrukdo merginai būti geidžiamai.

13. Rima Triškutė, manekenė

Rima Triškutė. (13. Rima Triškutė (nuotr. Balsas.lt)

Manekenė, išmaišiusi daug pasaulio šalių, podiumas jai – tarsi antri namai. Nepaisant įtempto darbų grafiko, mergina dažniausiai šypsosi, savo šypsena kerėdama vyriškos lyties atstovus. Jai taip pat nesvetimi skandalai, iki šiol neaiški romano istorija su atlikėju Egidiju Dragūnu ir muštynės su kita podiumo gražuole. Pastaruoju metu dailioji mergina pastebėta dainininko Vudžio draugijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų