REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šokiai niekada nebuvo mano aistra, – atviras nuo rudens LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ dalyvausiantis aktorius Eimutis Kvoščiauskas. – Gavęs pasiūlymą, ilgai galvojau, ką daryti. Sutikau, nes pamaniau, jog man, aktoriui, šokių pamokos gali daug duoti“.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš priimdamas sprendimą Eimutis jau turėjo patirties su šokiais: besimokydamas akademijoje šoko baletą, tango, moderną, net yra šokęs modernaus šokio spektaklyje. Tačiau pirmosios repeticijos parodė, kad treniruotis kasdien su profesionale sportinių šokių šokėja ir šokti retomis progomis – ne tas pats.

REKLAMA

„Neslėpsiu, kad , pradėjęs mokytis šokti, supratau, jog užsiveržiau sau kilpą. Iš pradžių norėjosi verkti. Labai sunku įsiminti žingsnelius, ką jau kalbėti apie plastišką judesių atlikimą. Niekada nesusimąsčiau, kad net muzikos pasirinkimas šokiui gali būti toks ilgas ir varginantis dalykas“.

Eimučio laukia ne šis vienintelis iššūkis. Vasarą aktorius ketina praleisti Londone, nes gavo stipendiją stažuotis TV ir kino akademijoje, televizijos ir kino vaidybos kursuose. Todėl šokių repeticijas pradėjo ankstyvą pavasarį ir ketina grįžti anksčiau iš Londono, kad spėtų rimtai pasiruošti LNK projektui „Kviečiu šokti“.

„Negaliu sakyti, kad einu tik laimėti. Dalyvauju projekte dėl savęs ir dėl ... pergalių“, – savo rimtus ketinimus dėl „Kviečiu šokti“ išdėstė Eimutis Kvoščiauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų