REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 12-ąją, 21.00 val. sostinėje prie Baltojo tilto išdyks milžiniška – 50 metrų ilgio ir 12 metrų aukščio scena bei 150 kvadratinių metrų ekranas. Jis yra skirtas – „Purpurinės nakties“ koncertui, kurį tiesiogiai transliuos TV3.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas universaliausių Lietuvos atlikėjų Donatas Montvydas ruošia akibrokštą. Savo pasirodymą jis užbaigs šuoliu su guma nuo tilto! Pavojingam triukui pasiruošti padeda kaskadininkai. Jie atsakingi už dainininko saugumą.

REKLAMA

„Žinant Donatą, viskas bus gerai. Man labiau neramu dėl savęs, tiksliau – dėl kostiumo, kurį dėvėsiu koncerte. Tokios didelės, šviečiančios suknelės dar neteko dėvėti“, – sakė viena renginio vedėjų aktorė Rimantė Valiukaitė.

Kuklumui šiame koncerte ne vieta – užsienio atlikėjai žiūrovams ruošia tarptautinio lygio pasirodymus atsiveždami dekoracijas ir repetuodami šokius su geriausiomis Lietuvos choreografų trupėmis.  Neatsilieka ir lietuviai. Pavyzdžiui, Linas Adomaitis kartu su studija „Recream“ ruošiasi sukurti didžiausią kada nors matytą „gyvą“ 3D projekciją, kurioje galės dalyvauti ir koncerto svečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Specialius pasirodymus taip pat ruošia: Marijus Mikutavičius, Mantas Jankavičius, „Happyendless“, „Skamp“, suomių grupės „The Rasmus“ vokalistas Lauri Ylonen, estų duetas „Malcolm Lincoln“, norvegė Margaret Berger, švedė Amy Diamond ir kiti.

„Purpurinė naktis“ – ketvirtadienį, gegužės 12-ąją, 21.00 tiesiogiai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų