REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ rudenį TV3 eteryje pradės jau trečiąjį sezoną. Kodinis projekto naujojo sezono pavadinimas – „Meilė“!

REKLAMA
REKLAMA

Dviejuose sezonuose ant „Šok su manimi“ parketo jau sukosi tokios Lietuvos garsenybės kaip Inga Valinskienė, Jolanta Uspaskich, Asta Valentaitė, Svetlana Pronina, Ramūnas Rudokas, Vaida Jasaitienė, Žilvinas Šilgalis, Eirida Daukšienė, Eglė Jackaitė, Vidas Blekaitis, Alvydas Duonėla, Gytis Ivanauskas, Gediminas Jaunius, Inga Krukauskienė, Šorena, Marius Kiltinavičius, Justinas Jankevičius, Aistė Paškevičiūtė, Ineta Stasiulytė, Aistis Mickevičius, Donatas Montvydas, Ona Kolobovaitė, Irma Jurgelevičiūtė, Tomas Kairys, Raimondas Rumšas, Ramūnas Matonis, Liudas Mikalauskas, Martynas Malakauskas ir kiti.

REKLAMA

„Naujojo sezono projektas ir jo dalyviai pateiks didelių staigmenų – ne veltui rudeninį „Šok su manimi“ vadiname „meilės“ projektu, – šypsosi projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Pats projektas, dar iki jo starto TV3 eteryje, apaugs per visą Lietuvą nuvilnysiančiais renginiais – porų prisistatymais, flashmobais, šokiais po atviru dangumi, viešomis žvaigždžių ir jų šokių partnerių repeticijomis. Ir visa tai iš meilės šokiui ir gyvenimui!“

REKLAMA
REKLAMA

Jau skelbta, kad trečiajame „Šok su manimi“ sezone ant parketo pasirodys dainininkas Deivis Norvilas. Populiariausiame šokių projekte Lietuvoje jo porininke tapo profesionali šokėja Katerina Voropaj. Pernai kartu su Donatu Montvydu ji laimėjo šiame projekte.

„Šok su manimi“ projektą, kaip ir kasmet, šiemet ves nebeišskiriama eterio pora – TV3 žiūrovų mylimiausiais išrinkti vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

„Šok su manimi“ meilės rimtu – greitai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų