REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę LNK rengtame renginyje, kur televizijos  žvaigždės trumpam buvo virtusios gelbėtojais ugniagesiais, Olialia pupytė Skaistė Steikūnaitė patyrė skaudžią traumą – leidžiantis specialiu vamzdžiu,  jai skilo kojos kaulas.

REKLAMA
REKLAMA

Skaistės kolegės Oksana Pikul ir Marina Bui skubiai nuvežė ją į traumatologinę ligoninę, kur chirurgai diagnozavo  kaulo skilimą. Skilo kaulas prie kulno per sulenkimą. Skaistė Balsas.lt žurnalsitei pasakojo, kad gipso jai nedėjo, nes nėra stipraus lūžio, dabar ji vaikšto su elastiniu bintu, kad koja stovėtų stabiliau: „Gipso aš nelabai nusitikus dėtis, nes su juo nepatogu vaikščioti“.

REKLAMA

Ta pačią dieną vakare Olialia pupytės turėjo koncertą. Visi buvo išsigandę, kad koncertas neįvyks, nes Skaistė negalės vaikščioti.

Tačiau nelaimę patyrusi „pupytė“ visus nustebino, nes ji ne tik vaikščiojo, bet ir šoko, ir dar su aukštakulniais!

“Tą vakarą po traumos išgėriau nuskausminamųjų, pasitepiau tepaliukais ir šokdama nejaučiau jokio skausmo. Atrodo, ant aukštakulnių kaip tik turėjau jausti, bet gal nuskausminamieji padėjo“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Skaistė  pasakojo, kad visi stebėjosi jos atsidavimu darbui. Ji taip pat sakė, kad visas koncertas pavyko puikiai: „Koncerte viską padarėme pagal programą, stengiausi neatsilikti nuo mergaičių. Gal judėjau ne taip kaip anksčiau, bet visi liko patenkinti. Iš pradžių renginio organizatoriai buvo išsigandę, manė, kad nieko nebus, bet mes laikomės savo duoto žodžio. Šokom visą programą, su pakartojimais“.

Dabar Olialia pupytė vistiek nesideda gipso ir toliau šlubčioja, juk ant gipso aukštakulnių neapsiausi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų