REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Agentūra „Vilnius Lifestyle", platinanti garsenybių pranešimus žiniasklaidai, pranešė, jog dingo R.Bubelio telefonas su intymia vaizdo ir foto medžiaga.

REKLAMA
REKLAMA

Skandalingoji pora nepradingsta iš akiračio: skyrybos  ir susitaikymai, - atrodytų lyg istorija be galo. Įdomiausia tai, jog pora nekurpia skandalų tyčiomis, o jiems tiesiog  „taip gaunasi“. Nuo pirmo pranešimo spaudai apie skyrybas jau praėjo nemažai laiko, o muilo burbulas vėl pūsdavosi ir sprogdavo. Kaip bus toliau? Holivudiškas trileris tęsiasi.

REKLAMA

Dingo R.Bubelio mobilusis telefonas

Dabar žymiajai porai gali grėsti labai rimtas ir nemalonus skandalas. Neseniai mįslingomis aplinkybėmis dingo prašmatnus R. Bubelio mobilusis telefonas su intymia vaizdo ir foto medžiaga!

Įvykis yra užfiksuotas 2-ajame Vilniaus Policijos komisariate. Reikėtų paminėti , kad vogtą mobilųjį  telefoną pareigūnai gali surasti, nes techniškai nėra sudėtinga susekti įtaisą pagal unikalųjį gaminio kodą, nesvarbu, kas juo naudotųsi. Tačiau, kas gali atsitikti su privačia vaizdo ar foto medžiaga? Galima daryti prielaidą, jog ilgapirščiai bandys parduoti skandalingą  medžiagą ar net šantažuoti jos herojus. O tai jau kitas nusikaltimas!

REKLAMA
REKLAMA

Radvilas išgyvena didžiuli stresą

„Man labai neramu dėl šios situacijos. Ne taip gaila mobilaus telefono, kaip daugybes prarastų kontaktų, o ypač išgyvenu dėl mano ir Mios privačių nuotraukų“,- nerimauja Radvilas.

Žvaigždžių  pasaulyje ne kartą buvo paviešinta intymi medžiaga. Ypač didelio susidomėjimo internete sulaukė Paris Hilton ir jos buvusio mylimojo vaizdo medžiaga su atviromis sekso scenomis. Tuo tarpu abiejų herojų reitingai šou pasaulyje šoktelėjo  milžinišku greičiu.

Mia ir Radvilas (fotodiena.lt/ Roberto Dačkaus nuotr.)

Mia ir Radvilas (fotodiena.lt/ Roberto Dačkaus nuotr.)

Margutis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų