REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besiskirianti aktorių pora Courtneney Cox ir David Arquette, nepaisant nesusiklosčiusios santuokos, toliau puikiai sutaria ir netgi nevengia kartu leisti laisvalaikio.

REKLAMA
REKLAMA

Gerus tarpusavio santykius aktoriai stengiasi palaikyti dėl judviejų šešiametės dukters Coco, todėl kai tik gali trijulė laisvalaikį stengiasi leisti drauge.

REKLAMA

Šįkart C. Cox ir D. Arquette su dukterimi buvo pastebėti „Disney“ pramogų parke, Floridoje. Po vaikų svajonių pasaulyje praleistos dienos aktorius savo „Twitter“ profilyje parašė: „Disney“ pasaulis išties yra pati magiškiausia vieta žemėje.“

Į susitikimą su vis dar oficialia žmona C. Cox bei dukterimi D. Arquette atvyko iš Čilės, kur šiuo metu dirba prie naujo filmo. „Atsižvelgiant į tai, kad vakar dar buvau Čilėje – koks mažas tas pasaulis!“

REKLAMA
REKLAMA

Aktorių santuoka trūko 11 metų, o apie skyrybas jie pranešė 2010 rudenį. D. Arquette ir C. Cox susipažino 1996 metais trilerio „Klyksmas“ filmavimo aikštelėje.

Netrukus aktoriai vėl pasirodys tame pačiame filme – ketvirtojoje trilerio „Klyksmas“ dalyje, kurios pasaulinė premjera bus rodoma ir Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų