REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Masinės informacijos priemonių nuolatos stebimi žinomi ir garsūs žmonės visgi yra tik žmonės ‒ jiems taip nori atsipalaiduoti ir kartais išgerti. Tiesa, apgirtęs žinomas veidas mums iškart primena keletą svarbių problemų. Pirma, tai nevaržomas, nekontroliuojamas alkoholio vartojimas, kuris svaigintis mėgstančioje, tačiau kultūringo „gėrimo“ tradicijų neturinčioje šalyje dažnai gali turėti ir tragiškas pasekmes. Kita medalio pusė – į žiniasklaidos akiratį patenkantys žinomi žmonės, šiais laikais tampantys pavyzdžiais, kuriais seka ir iš kurių mokosi, auganti karta, elgiasi pamiršdami elementarias moralės ir padorumo normas.

REKLAMA
REKLAMA

Plačiai žiniasklaidoje nuskambėjęs Vytauto Šapranausko, kuris kaip įtariama „Auksinių svogūnų“ ceremoniją vedė apsvaigęs nuo alkoholio elgesys tiesioginiame eteryje televizijos žvaigždei jau ne pirmas. 2001 m. dėl apgirtusio ir liežuvį sunkiai verčiančio aktoriaus buvo nutrauktas pagal Antono Čechovo pjesę „Vyšnių sodas“ rodomas vaidinimas. Dėl tos pačios priežasties Nacionaliniame dramos teatre anksčiau analogiškai baigėsi ir spektaklio „Nusišypsok mums, Viešpatie“ seansas.

REKLAMA

Žinomo laidų vedėjo kolega – aktorius Arūnas Sakalauskas taip pat turi savo biografijoje nemalonų įrašą. 2009 m.  Vilniaus centre, Aguonų gatvėje vairuodamas savo „Subaru Legacy“ jis sugebėjo apgadinti mažiausiai devynis šalikelėje stovinčius automobilius. Sulaikytas aktorius tuomet buvo nuvežtas į policiją, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,20 promilės alkoholio.

Dar įdomiau įvykiai klostosi, kai į vieną vietą susirenka visas būrys šou verslo atstovų. Vienas iš plačiausiai nuskambėjusių atvejų pastaraisiais metais – Natalijos Zvonkės ir Mijos grumtynės Stanislovo Stavickio-Stano vestuvių vakarėlyje. Kas iš dainininkių buvo muštynių, kurių metu moterys stumdėsi, griuvo, draskėsi ir rovė viena kitai plaukus, iniciatorė sunku pasakyti, tačiau įvykio liudininkai vienabalsiai tvirtino, kad Mia tą vakarą vos stovėjo ant kojų. Kaip teigiama, įžūlumo girtą dainininkė turėjusi tiek, kad N. Zvonkę apšnekėti pradėjusi pačiam jos vyrui Deivydui. Natūralu, kad ši nepaliko situacijos be priežiūros, o moterų peštynės baigėsi nubrozdinimais, apdraskymais ir lūžusiais nagais.

REKLAMA
REKLAMA

Itin gausią patirtį koncertuojant apsvaiginus alkoholiu turi pop scenos senbuvė Džordana Butkutė. Ne paslaptis, kad atlikėjai kartais lipa į sceną ne visiškai blaivūs, tačiau padorumo nepaisanti Dž. Butkutė keldavo stresą koncertų ir televizijų darbuotojams organizatoriams, kurie ne visad galėjo prognozuoti ar dainininkė apskritai pasirodys. Į aktyvią koncertinę veiklą prieš keletą metų grįžusi atlikėja 2009 m. šokiravo Kėdainių naktinio klubo „Activity zone“ lankytojus, pasirodymą baigdama pasivoliojimu ant scenos grindų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Linksmintis nepaisydamas aplinkinių reakcijos mėgsta ir prekyba klastotėmis įtariamas verslininkas Marius Gelažnikas.  Praėjusiais metais keletą kartų girtas pasirodęs tiesiogiai transliuojamos televizijos projekto „Šok su manimi“ filmavime vyras garsiais šūkiais trikdė ne tik žiūrovus, bet ir šou dalyvius bei komisiją. Taip pat, iki šiol nesibaigia M. Gelažniko ginčai su daktaru Kęstučiu Blizniku. Istorija prasidėjo maždaug prieš metus, kai būdamas neblaivus, verslininkas susižalojo ranką. Pagalbos jis kreipėsi į daktarą K. Blizniką, kuris, versilinko teigimu jam neišgydė  rankos, bet ir suklastojo ligos istoriją. Savo ruožtu gydytojas teigia, kad visa tai ‒ šmeižtas. Pirmadienį, balandžio 4 d. vykusiame posėdyje nei linksmintis mėgstantis verslininkas, nei gydytojas nepasirodė. Šeštasis ir paskutinis taikinamasis posėdis įvyks po mėnesio, abiems pusėms nepavykus susitarti bus pradėtas teismo procesas.

REKLAMA

Apgirtę ar nepakankamai išsiblaivę žinomi žmonės pasaulyje apsikvailina ir dar smagiau. Didžiulės problemos dažnai kyla tada, kai vis dar „šiltam“ pašnekovui tenka būti tiesioginio eterio dalimi. 2006 m. Holivudo aktorius Denis Devito į pokalbių laidos „The View“ filmavimą atvykęs po išgertuvių su Džordžu Klūniu, kikendamas sunkiai rinkdamas žodžius Prezidentą Džordžą Bušą pavadino bukapročiu bei pripažino, kad su savo žmona mylėjosi Baltuosiuose Rūmuose.

Tiesa, ne visad  įžymybių kvailiojimai yra „kenksmingi“. Pavyzdžiui, nuo tekilos apsvaigęs Benas Aflekas eilinį interviu apie filmą „Mergina iš Džersio“ pavertė į erotinio siužeto vaizdu ‒ pamiršęs kalbėti apie reikalus jis griebė į glėbį žurnalistę ir ėmė ją glamonėti. Palm Springso kino festivalyje atsiimti apdovanojimo už geriausią atrojo plano vaidmenį Maraja Keri užlipo svirduliuodama, o lėtai rinkdama žodžius padėkos kalbai pripažino, kad „yra truputėlį išgėrus“.

REKLAMA

Vienas iš komiškiausių atvejų – akivaizdžiai apsvaigusios ir puikiai nusiteikusios Šaron Ozburn glamonės griežtajam Saimonui Kovelui talentų šou „Xtra factor“ laidos filmavime.

Bene absurdiškiausio neblaivios įžymybės pasirodymo televizijos eteryje autorius ‒ soul muzikos legenda Džeimsas Braunas. Kalbinamas dėl įtarimų nušovus tuometinę savo žmoną, jis pašiurpino laidos vedėją atsisakęs komentuoti situaciją ir uždainavęs.

Net ir girta Džordana Butkutė reikalinga visiems

Džordana Butkutė vėl neatvyko į laidos filmavimą

Girtas aktorius A. Sakalauskas apdaužė 9 automobilius

Mios versija apie muštynes su Zvonke: „Mane stvėrė, sudaužė, subraižė“

Marius Gelažnikas chirurgui nusileisti neketina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų