REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto portalų suaugausiems kūrėjas Radvilas Bubelis, po nelaimingai pasibaigusios meilės istorijos su dainininke Mia, išvyko į Tailandą. Apie tai jis viešai paskelbė viename iš socialinių tinklalapių.

REKLAMA
REKLAMA

R. Bubelis, draugų paklaustas, kiek žada atostogauti Tailande, atsakė, jog išvyko ilgesniam laikui ir netgi ketina vietoj viešbučio kambario išsinuomoti namuką.

REKLAMA

Praėjusių metų gegužę, vos po mėnesį trukusios pažinties, atlikėja Mia ir dešimčia metų vyresnis verslininkas R. Bubelis paskelbė apie savo sužadėtuves.  Įžymybės mielai atviravo apie savo jausmus, daug kas vadino juos svajonių pora, tačiau jau po kelių mėnesiu jų jausmai virto tikra meilės drama.

Pora apie savo skyrybas paskelbė oficialiame spaudos pranešime, o dainininkė Mia netrukus žiniasklaidai papasakojo, kad įskaudinta mylimojo elgesio išmetė sužadėtinio dovanotą penkiolikos tūkstančių litų vertės žiedą. Vis dėlto poros santykiai išliko draugiški, jie toliau kartu lankėsi vakarėliuose, išvyko atostogauti į Egiptą ir pagaliau prisipažino, kad dar kartą bandys išsaugoti savo meilę. Bandymas truko neilgai, nes R. Bubelį pribloškė žinia, kad Mia turi meilužį.

„Mia pati man prisipažino, jog yra neištikima. Jaučiuosi pažemintas ir labai įskaudintas – visi draugai tai žinojo, tik man buvo staigmena“, – neslėpdamas liūdesio kalbėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų