REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Serumas - kosmetikos priemonė, skirta įvairioms odos problemoms (pigmentinės dėmės, spuogai, dehidratacija) spręsti bei jų profilaktikai. Veikdamas vieną ar kitą odos defektą serumas jį pakankamai greitai panaikina. Tuo jis labiausiai ir skiriasi nuo kremo, kuris tik koreguoja trūkumus. Serumo sudėtyje yra didelė koncentracija biologiškai aktyvių medžiagų. Jų žymiai daugiau nei kasdienės odos priežiūrai skirtose priemonėse. Be to, serume yra specialių medžiagų - enchanserių, kurios padeda aktyviosioms medžiagoms patekti į giliausius odos sluoksnius.

REKLAMA
REKLAMA

Reikia žinoti, kad serumas būna skirtas tik vienai konkrečiai odos problemai naikinti, tad jeigu ant pakuotės užrašyta, jog tai drėkinamasis serumas, nereikia tikėtis, kad jis pašalins dar ir pigmentines dėmes.

REKLAMA

Serumas - ne kasdienio naudojimo priemonė. Jo naudojimo kursas po 6 savaites 2 kartus per metus (jei odos problema itin ryški - 3 kartus per metus). Dažniau naudojant serumo, jis gali ir pakenkti. Mat galite perdozuoti aktyviųjų medžiagų.

Prieš naudodami serumą jį pirmiausia išbandykite ant dilbio. Jeigu per 48 valandas oda neparaus ar kaip kitaip nesudirgs, serumas jums tinka. Prieš tepant veidą šia kosmetine priemone, jį nuvalykite, patepkite toniku, tuomet serumu (1-2 ml, daugiau nereikia), po to veidą patepkite kremu. Serumas labai greitai įsigeria ir pradeda veikti. Tačiau jis neapsaugo odos nuo žalingo aplinkos poveikio. Todėl kremas ir yra būtinas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmas dvi savaites serumo tepkite kas antrą dieną, o likusias keturias - 2-3 kartus per savaitę

Odą stangrinamieji, drėkinamieji serumai veikia pakankamai greitai. Rezultatas bus matomas jau po

5-10 dienų. Jeigu naudojate serumą pigmentinėms dėmėms šalinti, rezultatas bus pastebimas pirmo kurso pabaigoje. Visiškai dėmės turėtų išnykti po 3-4 gydymo kursų.

Nereikėtų pamiršti serumo ir tuomet, kai odos problema išnyksta. Kad bėdos nesikartotų, serumo du kartus per metus (pavasarį ir rudenį) naudokite profilaktiškai (3 savaites, po 2-3 kartus per savaitę).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų