REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikras smaližių džiaugsmas.

Jums reikės:


  • 0.5 l aliejaus

  • 1 šaukštelis cinamono

  • 1 stiklinė cukraus

  • 1 šaukštas cukraus pudros

  • 1 stiklinė grietinės

  • 4 šaukšteliai kepimo miltelių

  • 6 vnt kiaušinių

  • 5 stiklinės miltų

  • 1.5 pakelis vanilinio cukraus

  • 1 kg varškės


Paruošimas:

REKLAMA
REKLAMA

Išplakite kiaušinius kartu su puse stiklinės cukraus (likusį cukrų sutrinkite su varške). Supilkite grietinę ir gerai išmaišykite. (As viska sudejau i kombaina ir gerai issukau).

REKLAMA

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu, ir visa tai, kartu su varške, suberkite į bendrą masę. Išminkykite. Kad tešla nekibtų prie delnų, juos patepkite aliejumi. Tuomet iš tešlos suformuokite žvirblio galvos dydžio kamuoliukus ir virkite juos įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kad iškeptų varškė.

Spurgas vartykite tik tuomet, kai šios pakils nuo puodo dugno. Iškepusias spurgas atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų