REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingojo atlikėjo Ozzy Osbourne duktė Kelly, dėvėdama ryškiai raudoną bikinį, puošia naujausią, gruodžio mėnesio Shape US numerį. 26 metų televizijos žvaigždė, anksčiau prisipažinusi itin nejaukiai besijaučianti pasipuošusi maudymosi kostiumėliu, atvirauja: „niekada nemaniau jog kada nors tapsiu sveiką gyvenimo būdą propaguojanti mergina, kuri keliasi ankstyvą rytą, kad pasportuotų“. Kelly per metus numetė apie 30 kilogramų ir šiuo metu sveria 50 kg.

REKLAMA
REKLAMA

„Anksčiau dienas leisdavau valgydama bulvių traškučius, sausainius ir litrais gerdavau sodos vandenį“, – prisimena Osbourne, – „vieną dieną nusprendžiau, kad laikas kažką keisti savo gyvenime“.

REKLAMA

„Aš vis dar paskanauju picos bei sūrio – dievinu Brie „ taip pat kartais pavalgau sausainių. Tačiau dabar, skirtingai nei anksčiau, aš turiu saiką! Man prireikė 26-rių metų, kad išmokčiau laiku sustoti“.

Kelly gyvenimas pradėjo keistis kai ji praeitais metais tapo TV šou „Dancing with the Stars“ („Šok su žvaigžde“) dalyve: „Mano šokių partneris (Louisas van Amstelis) vertė mane valgyti kalakutieną ir salotas. Po truputį ėmė kristi svoris. Tada pamaniau sau – nuostabu, treniruotės ir dieta tikrai veikia!“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina pasakoja jog itin kentėjo girdėdama piktą kritiką dėl savo netobulo kūno: „žmonės iš manęs tiesiog tyčiojosi. Esu tikra jog būtent dėl to mano nervai visiškai pakriko ir aš tris kartus atsidūriau klinikoje“.

Šiuo metu Kelly su draugėmis labiausiai mėgsta „Plyometric“ treniruotes. Šie pratimai yra pagrįsti raumenų gebėjimu gaminti didžiausią koncentraciją per trumpiausią laiką: „treniruotės metu viską labai skauda, tačiau išėjus didžiuojuosi savimi ir tiesiog negaliu patikėti, kad viską atlikau, o mano kūnas atrodo taip puikiai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų